Гороскоп для Тельців на січень 2023: зміна іміджу, хороші новини та нове знайомство

29 грудня 2022, 03:30
Через дві ретроградні планети в перші два тижні січня Тельцям краще взяти паузу та відпочити, радить гороскоп 2023.
Гороскоп
У січні Тельці можуть несподівано змінити імідж, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 18 січня Меркурій та Марс будуть ретроградними. Це планети спілкування та дій. У цей період у Тельців буде фокус на минуле. В цілому, перша половина січня буде повільною та загальмованою, торішні справи ще тривають і завершуються. Краще взяти паузу і відпочити, порадила фахівець.

Як правильно діяти під час ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити.

Меркурій буде в дев'ятому будинку гороскопу, який відповідає за освіту. Добре перездавати, перечитувати, втупати кудись вдруге, готуватися. Юридичні справи теж будуть на паузі. Все, що пов'язано із закордоном, також може гальмуватися і змінюватися.

Марс буде у другому будинку фінансів. Як свідчить гороскоп, після 12 січня закриється фінансове питання - борги, продажі, виплати тощо.

4 січня Венера входить в 10 будинок досягнень, статусу і мети. Чекайте на хороші новини, можливо пов'язані з кар'єрою.

6 січня - повня в третьому будинку, який відповідає за контакти, спілкування, документи. Добре перепідписувати контракт, продовжувати договір (новий краще не укладати). Тельців чекають зустрічі зі старими знайомими, новина, що стосується сестри / брата. Може бути недовга поїздка.

21 січня - молодик в десятому будинку. Енергія стабілізується. Ви отримаєте новину щодо кар'єри, бізнесу. Можлива зміна статусу.

22 січня - Уран у Тельці. Це планета сюрпризів і непередбачуваності. Якщо щось на паузі з 24 серпня стосовно переговорів, стосунків, зустрічей, судів, то воно зрушиться з місця. Може бути несподівана зміна зовнішності / іміджу / транспортного засобу. Може відбутися знайомство з партнером, який буде молодшим за вас, або іноземцем.

28 січня Венера входить в одинадцятий будинок друзів. На Тельців чекає знайомство з новою подругою, приєднання до групи/колективу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти