Гороскоп для України: астролог розповіла, як сонячне затемнення круто вплине на хід війни

29 квітня 2022, 00:48
30 квітня, відбудеться сонячне затемнення о 23.43 за київським часом, яке вирішить долю України.
гороскоп для України, війна в Україні, гороскоп,
Гороскоп для України / pixabay

30 квітня відбудеться сонячне затемнення. Як каже астролог Олена Осипенко, під час і через тиждень після затемнення потрібно з особливою увагою ставитися до прийняття важливих рішень.

Комі того, вже 16 травня, очікується повне місячне затемнення.

"Суперлкння буде впливати на всіх людей максимально інтенсивно. Крім того, 9 травня – серединний день між точками – затемненнями, в цей момент відбудеться точна фаза першої чверті Місяця. Всі ці дні, йдеться в прогнозі, знакові", - відзначає астролог.

За її словами, за і через тиждень після затемнення потрібно з особливою увагою ставитися до прийняття важливих рішень. У цей період погіршується емоційний фон і наростає тривожність, може збільшитися число аварій і травм.

Як сонячне затемнення вплине на хід війни в Україні

Астролог додає, що затемнення – початок нового етапу для всіх жителів планети. Знак великих кардинальних змін протягом року. Але це можуть бути як втрати і збитки, так і прогрес.

Космічна подія гармонує з гороскопом України.

За її словами, настане період комунікацій, розробки та підписання важливих документів протягом півроку до наступного сонячного затемнення (воно очікується в жовтні).

"Відбуватиметься розширення мережі контактів, з'являться нові ділові партнери, укладуть важливі переговори, однак вони будуть тимчасовими, але досить надійними", - заявила Осипенко.

Фахівець додає, що Україна трансформується в якісно нову державу.

Астролог підкреслює, що знакове сонячне затемнення в стабільному Тільці може допомогти закласти програму миру, а значить - зупинити війну і вбивство людей.

читайте такожПочалися найважчі бої: астролог склав гороскоп для України і назвав дати завершення війни

За даними прогнозу, весь період протягом півроку і навіть року особливо сприятливий для контактів із зарубіжними партнерами та отримання від них фінансової підтримки. Україна може очікувати вдалі переговори, співпраці, укладення договорів і відкриття нових перспектив.

"Я вважаю, що знаки сонячного затемнення Всесвіт дав нам, українцям, на допомогу, щоб ми зміцнили свою абсолютну віру в перемогу", - підсумувала Осипенко.

Коли війна в Україні закінчиться

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і покінчить він життя самогубством.

Астролог Ганна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як розвиватимуться події найближчим часом.

За словами астролога, бойові дії можливі на початку квітня, а потім Україну чекають кардинальні зміни в кращу сторону.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти