Гороскоп для України: відома грузинська мольфарка передбачила кривавий результат війни

6 квітня 2022, 18:50
Провидиця і мольфарка Лелі Какулії назвала 6 подій для України.
гороскоп, Путін
Гороскоп війни / pixabay, reuters

Україна вже другий місяць бореться з вторгнення російських військ. Багато астрологів, екстрасенсів і фахівців кажуть, що результат війни в Україні варто чекати до 2023 року.

Найвідоміша в Грузії провидиця і мольфарка Лелі Какулії назвала 6 подій для нашої країни, які опублікували на YouTube-каналі Сила молитви.

"План об'єднання радянських республік не збудеться. Влада буде приховувати свої злочини, але це недовго триватиме", – говорить Лелі Какулія.

відео дня

Путіна вб'ють

"Весь Північний Кавказ об'єднається і оголосить війну Росії. Росія точно втратить Кавказ. Путіну не вдасться врегулювати політичну ситуацію в Росії. Він буде убитий мусульманами, я бачу це на 100%. Чорні енергії великого розміру почнуть рух з Чечні, і Росія не зможе обійти мусульман. Після битви мусульман в Москві все буде зруйновано, ми побачимо час, коли вся Червона площа буде залита кров'ю", – говорить Лелі Какулія.

Гороскоп для України

За прогнозом Лелі, Україна не буде ні під Європою, США, ні під Росією.

"Україна стане великою могутньою державою без росіян. Новий уряд України підготує великі сюрпризи, очоливши світ, світова політика буде дуже напруженою", - говорить Лелі Какулія.

При цьому політичні кроки президента України Володимира Зеленського, стануть великим ударом для російського уряду, каже Лелі Какулія.

"Українська влада підпише всі домовленості з Європою і країна увійде до Європейського Союзу", – додає провидиця, але точних дат і термінів не говорить.

Коли закінчиться війна

"Україна виграє холодну війну з Росією. Також я не бачу в майбутньому розділеної або розколотої України. Україна збереже свої території і поверне Крим", – говорить Лелі Какулія.

Скільки триватиме війна

Україну чекає ще чимало страждань і нові випробування. Астролог Юлія Погорельченко дала свій прогноз результату подій і війни в Україні. За її словами, при найважчому розкладі, війна може затягнутися до 2023 року.

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і покінчить він життя самогубством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти