Гороскоп для України на сьогодні - чого чекати і чим небезпечний 31-й день війни

26 березня 2022, 05:12
Астролог радить прислухатися до інтуїції. Найнасиченіший - вечірній час, ближче до півночі. Потрібно буде сховатися в захищеному місці.
гороскоп для України
Гороскоп для України на 26 березня 2022 / Колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 26 березня 2022 року, тридцять перший день повномасштабного вторгнення Росії.

За словами фахівця, цього дня важливо чітко дотримуватися інструкцій та правил. Це додасть відчуття порядку і впевненості, що життя під контролем.

"Розчулити когось складно, отримати ж допомогу в матеріалізованому вигляді цілком можна. Але, наприклад, якщо ви запитуєте через гуманітарні коридори потрібні ліки, то волонтери скажуть, що рецепт з печаткою лікаря обов'язковий. А бійці тероборони не пропустять жодну машину, не перевіривши не лише паспорти всіх пасажирів, а й багажник", - написала Звягіна на своїй сторінці у Facebook.

відео дня

26 березня 2022 - що можна робити

Вранці в суботу вийде швидко провернути заплановану справу. Потрібно дивитися по сторонах, щоб не пропустити ще щось корисне.

"Якщо підете за покупками, то потрібні речі "притягнуться", а зайвого брати не захочеться. Хороший день для прояву турботи про людей похилого віку, хворих і для розв‘язання інших проблем світу, які лягають на душу тягарем тяжкості й безвиході, але є розуміння, що крім тебе зробити це нікому", - розповіла астролог.

Фахівець радить прислухатися до інтуїції. У другій половині дня хтось віддасть перевагу тому, щоби підкоритися авторитету, і буде правий, а хтось довіриться Божій волі - й буде правий теж.

Гороскоп війни на сьогодні

"Найнасиченіший - час вечірній, ближче до півночі. Той, хто не бере прямої участі у війні, але близький до неї, повинен сховатися в захищеному місці (...) Для військових це час нічних операцій, вилазок, вибухів, або вірніше, підривів", - свідчить гороскоп на сьогодні.

Той, хто сьогодні зробить все, що від нього залежить – отримає винагороду. Той же, хто спустить ситуації цього дня на гальмах - отримає уроки.

Крім того, 26 березня - це день, коли ухвалюються стратегічні рішення. Кожен знає, що це означає для нього.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти