Гороскоп для України на сьогодні: небезпека для жінок, викрадення, полон і змова

24 березня 2022, 09:08
Всі найголовніші справи потрібно робити вранці. Друга половина дня різко підвищить градус емоційності. Краще не звертати уваги на новини, каже гороскоп.
гороскоп, жінки, війна в Україні
Сьогодні українським жінкам потрібно не ігнорувати сигнали тривоги, радить гороскоп / Колаж Reuters, pixaby

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 24 березня 2022 року, двадцять дев'ятий день війни Росії проти України.

"Якщо конкретно цей день, то для логістики зовсім негідний. З'їхати з дороги не можна - сядеш. Навіть пройти полем неможливо, хіба що по стерні. Війна - на асфальті й бетоні. Меркурій в з'єднанні з Нептуном - плутанина і нерозбірливість. Зникнення, викрадення, полон, змова, шахрайство", - написала Звягіна в Facebook.

За словами астролога, сьогодні багато подій відбуватимуться за лаштунками, але з 27 березня ситуації почнуть швидко прояснюватися і змінюватися.

відео дня

"Поки ми всі перебуваємо в широкому просторі можливостей, де вибір ситуативний. Ось коли Меркурій перейде в Овна і почне уточнювати з'єднання з Сонцем, ми побачимо прояв волі ключових гравців та їхні конкретні рішення", - свідчить гороскоп.

Звягіна додала, що цей день небезпечний для жінок. За її словами, найближчими днями не слід ігнорувати сигнали тривоги.

"Якщо немає необхідності бути в небезпечному місці, то краще сховатися, перестрахуватися. Бережіть мам і бабусь", - порадила фахівець.

Що можна робити 24 березня 2022 - поради астролога

У четвер місяць буде в Стрільці. Всі найголовніші справи потрібно робити вранці.

"Це день прояву турботи, але на тому рівні, коли це робиться як належне, не нав'язується, не афішується, не вимагає подяки. Сьогодні краще не втручатися в чужі справи, але надавати підтримку, якщо необхідність очевидна", - розповіла астролог.

Друга половина дня різко підвищить градус емоційності. Фахівець радить не звертати уваги на новини, критику, образливість або очевидну недалекість оточуючих.

"Є небезпека харчових отруєнь. У такий день погано міняти схему прийому ліків, якщо через дефіцит потрібно перейти на інший препарат. І алкоголь на квадраті місяця з Нептуном може стати причиною неприємності, а то і біди. Чужою дурістю може і скористатися той, хто тверезий", - свідчить гороскоп на сьогодні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти