Гороскоп довгожителів: скільки в середньому живуть знаки Зодіаку

14 липня 2021, 21:17оновлено 26 липня 2021, 17:23
Дата нашого народження і знак зодіаку сильно впливають на тривалість життя.
Гороскоп, здоров'я
Скільки живуть різні знаки зодіаку / pixabay

Всі ми хочемо прожити довге і щасливе життя. Тривалість життя багато в чому залежить від спадковості: якщо у вашому роду були довгожителі, ваші бабусі і дідусі прожили до глибокої старості, у вас більше шансів також прожити довге життя.

Але, астрологи кажуть, що ще один важливий фактор – це дата нашого народження, тобто знак зодіаку – деякі його знаки більше схильні стати довгожителями.

Овен. Середня тривалість життя 78-79 років. Їх проблемою часто стають захворювання серцево-судинної системи. Щоб цього уникнути, постарайтеся відмовитися від шкідливих звичок, а також ставитися до життя більш філософськи. Навчіться відпочивати і не приймайте все так близько до серця.

Бик. Мають міцне здоров'я і цілком можуть прожити 80 і більше років. У тому випадку, якщо будуть стежити за своєю вагою. В іншому випадку можливі проблеми з опорно-руховим апаратом, суглобами і сечостатевої системою.

Близнюки. Зазвичай близько 80 років. Щоб прожити довге життя їм потрібна точка опори – у вигляді хорошої сім'ї, духовної практики, релігії. В іншому випадку, можуть шукати і не знаходити сенс життя, впадати в депресії, зловживати дієтами і доводити організм до виснаження. Можливі проблеми з органами дихання і кінцівками.

Рак. Близько 70 років. Можуть жити набагато довше, але часто плекають свої хвороби, все життя займаються самолікуванням і не люблять відвідувати фахівців. До старості таким чином заробляють цілий "букет": проблеми з серцем, органами травлення, короткозорість і схильність до онкології. Щоб цього уникнути, перегляньте свій світогляд і спосіб життя, розвивайте чутливість до потреб свого організму і більше займайтеся собою.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень з 19 по 25 липня: коли виплачувати кредити і здійснювати покупки

Лев. Близько 75. Часто виникають проблеми з серцем. Також цілком могли б прожити довше, якби не бадьорилися, вчасно зверталися до лікаря і не приховували свої проблеми зі здоров'ям від близьких і дозволили їм про себе піклуватися. Перегляньте свій спосіб життя, побільше гуляйте на свіжому повітрі, розлучіться з шкідливими звичками і займіться кардіотренуваннями.

Діва. Цілком можуть поповнити списки довгожителів, так як мають міцне від природи здоров'ям. Зазвичай живуть 80 і більше років. Проблемою можуть стати захворювання органів травлення. Тому потрібно звернути увагу на харчування, не зловживати алкоголем і десертами, час від часу влаштовувати собі розвантажувальні дні.

Терези. Зазвичай близько 70. Але можна прожити набагато довше, якщо приділяти увагу імунній системі: приділити увагу харчуванню, позбутися від шкідливих звичок, займатися спортом, фізичною працею на свіжому повітрі. Також, щоб уникнути шкірних проблем, а також захворювань нирок і ревматизму намагайтеся, не перебувати довго на холоді, уникати сирих приміщень.

Скорпіон. Ставляться до свого здоров'я дуже недбало, тому можуть і до 70 років не дожити. Щоб цього уникнути можна порадити уважніше ставитися до потреб свого організму, навчитися розставляти життєві пріоритети і не витрачати всю свою енергію на емоційні переживання і внутрішнє самоїдство. Вчасно розлучитися зі шкідливими звичками і знайти собі заняття до душі. Також бережіть горло і сечостатеву систему.

Стрілець. Також не часто живуть довше 70 років. Це пов'язано з тим, що їм хочеться все встигнути і спробувати, а на здоров'я при цьому часу не вистачає. Можливі захворювання серцево-судинної системи та опорно-рухового апарату, у чоловіків часто ще в молодому віці розвивається простатит. Бережіть себе і проживете набагато довше.

читайте такожНазвано 5 шкідливих звичок, які роблять нас старішими

Козеріг. 80 і більше. Якби приділяли увагу потребам свого організму, цілком могли б поповнити списки довгожителів, так як від природи наділені витривалістю. При цьому хворіють досить часто, а також нерідко отримують різного роду травми. Щоб в зрілому віці якість життя не погіршився і не було постійної необхідності пити знеболююче бережіть кістки, суглоби, органи травлення і печінку.

Водолій. Дуже творчі люди, часто витають в хмарах і через це потрапляють в безглузді ситуації. Цілком можуть захворіти влітку пневмонією, а в 20 градусний мороз забути надіти шапку. Все це скорочує шанси на довге і здорове життя, тому Водолії часом і до 70 не доживають. Уникайте стресів, правильно харчуйтеся, займіться спортом і шанси прожити довго значно зростуть.

Риби. Чи не відрізняються міцним здоров'ям від природи. Тому щоб прожити довше 70 років, його необхідно зміцнювати. Повністю відмовтеся від алкоголю – Рибам він категорично протипоказаний. Займіться спортом, загартовуванням, знайдіть опору в міцній родині або духовних практиках. Можливі проблеми з органами дихання, легкими, суглобами, шкірні захворювання. Висока ймовірність травматизму. Так, і будьте уважні відпочиваючи на воді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти