Гороскоп Олени Зеленської: чому президентська сім'я під загрозою

6 лютого 2022, 07:10оновлено 6 лютого 2022, 14:29
Астролог розповів, що чекає на дружину українського президента в найближчий рік.
Астролог попередив про проблеми зі здоров'ям, які в 2022 році можуть виникнути у Олени Зеленської
Астролог передбачив Зеленським кризу у стосунках / facebook / olenazelenska

Перша леді України Олена Зеленська 6 лютого відзначає свій 44-ий день народження. Новий рік її життя обіцяє бути досить непростим. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, який склав гороскоп дружини президента.

За словами астролога, головні переживання Олени Зеленської будуть пов'язані з проблемами в сім'ї, а точніше – у взаєминах із чоловіком.

"Не секрет, що Олена Зеленська дуже не хотіла, щоб її чоловік йшов у президенти, і їй дійсно потрібно було наполягати на цьому. Перш за все, тому що президентство Володимира Зеленського може надломити їхнє подружнє життя. Криза у відносинах може статися якраз у 2022 році, і вона буде настільки серйозною, що вони навіть можуть розлучитися", – зазначив Влад Росс.

читайте такожГороскоп Зеленського на 2022 рік: астролог зробив передбачення для президента

При цьому астролог наголосив, що, незважаючи ні на що, Олена Зеленська – дуже вірна і віддана дружина, яка, незважаючи на складні ситуації, завжди і в усьому допомагає чоловікові та підтримує його.

"Але надломитися сімейне щастя може саме в цьому році, оскільки в цей період будуть виникати вкрай напружені ситуації, які змусять Зеленську дуже понервувати. На нервовому ґрунті у неї навіть можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, зокрема, може з'явитися висип на шкірі через нерви. Їй потрібно дуже себе берегти", – застеріг Росс.

Астролог запевнив, що подружжя Зеленських у 2022 році не розлучиться, але випробування, які доведеться пережити йому в цей період, призведуть до того, що по закінченню президентства вони розійдуться.

читайте такожПоліт над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 році

"За моїми прогнозами, Зеленські не будуть до кінця життя разом. У Володимира Зеленського буде інша дружина і інша сім'я", – резюмував Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп для Володимира Зеленського на рік і розповів про найближчі події в його житті.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти