Гороскоп для України на 20 березня 2022: великі ризики, героїзм і небезпека для дітей

20 березня 2022, 11:33оновлено 20 березня 2022, 12:15
Починається час високої активності, прискорення подій, великих ризиків, героїчних вчинків, попередила астролог. Події можуть задати тенденції на квартал.
Ірпінь, війна, Евакуація
20 березня 2022 року потрібно бути дуже уважними, каже гороскоп / Фото Reuters

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на двадцять п'ятий день війни - 20 березня 2022 року.

За словами фахівця, Сонце змінює знак і переходить в Овна.

"День протверезіння, прояснення цілей. Сонце отримує вплив Марса. Починається час високої активності, прискорення подій, великих ризиків, героїчних вчинків. При дурному використанні енергії Овна - твердолобість, впертість, недоречні та поспішні дії в невдалий час, категоричність, свавілля", - написала астролог на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

Сьогодні, 20 березня, потрібно бути дуже уважними, прислухатися до себе і до світу. Важливо дати нервовій системі переключитися на новий ритм, адаптуватися.

Події, що відбуваються сьогодні, можуть задати тенденції на квартал.

"Воля лідерів стає ще більш безкомпромісною, але з додаванням впливу Овна це матиме під собою більшу стратегію та менше водолійських хихватських заяв і фантазій. Аналітика набуває прикладного змісту. Успіхи будуть корелювати зі здоровим глуздом, ясними інтелектом і високим професіоналізмом. Перестаємо слухати казкарів і оцінюємо тверезо перспективи", - зазначила астролог.

Що можна і чого не варто робити 20 березня 2022 - поради астролога

  • Якщо вчора щось вас сильно зачепило, поставте "пластир" на це місце – і забудьте. Попереду набагато більші ризики та руйнування.
  • Не конфліктуйте ні з ким даремно. Зараз важлива єдність.
  • Жінки повинні подбати про дітей і при будь-якій можливості відвезти їх з небезпечної зони або вжити заходів безпеки за місцем.
  • Для чоловіків - війна в прямому сенсі або активна позиція щодо неї. Мотивація має величезне значення.

Війна в Україні 2022 - як розвиватимуться події

Звягіна зазначила, що світ налаштований конструктивно розв‘язати проблему війни.

"Допомога буде йти потоком, і це велика допомога біженцям (знак Риб). Разом з тим, це обґрунтування жертви, яку світ приносить (як вони це собі пояснюють). Якийсь фаталізм присутній у всьому, що відбувається, це загальна тенденція для всіх. Кожен розуміє, що може бути і так теж. Або ж це довіра вищим силам, які ведуть цю ситуацію", - свідчить гороскоп.

Астролог додала, що світ зупинився в моменті вибору, і поле можливостей величезне. Від кожного залежить переломний момент.

Вам також може цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти