Гороскоп на квітень 2022 для Раків: переїзд, непередбачена фінансова криза та новий статус

21 березня 2022, 18:38оновлено 21 березня 2022, 20:02
На початку місяця на Раків чекає небезпечний день. А з 30 Квітня до 16 травня триватиме коридор затемнень. У цей період краще не ухвалювати жодних рішень.
гороскоп
6 квітня у Раків можливі поїздки за кордон, свідчить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Раків.

1 квітня 2022 року - молодик в секторі цілей, планів, досягнень і статусу. Особливо сильно молодик відчують ті Раки, у яких день народження з 1 по 7 липня.

"Тобто у вас це може бути абсолютно новий план життя або новий статус або переїзд на нове місце проживання. Може бути нова робота, Нова кар'єра, нова професія", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

5 квітня - складний і напружений день. Заважатимуть якісь перешкоди. Астролог радить бути обережними за кілька днів до і кілька днів після цієї дати.

Не виключено, що виникне кризова і непередбачена ситуація в секторі фінансів. Вам потрібно бути готовими до того, що реагувати потрібно одразу, свідчить гороскоп.

6 квітня можливі поїздки за кордон. Зелене світло для комунікацій з іншою країною, з іноземцями, з людьми іншої національності або іншої культури.

Якщо у вас йдуть судові процеси, то рішення буде на вашу користь.

З 9 по 12 квітня - з'єднання Юпітера з Нептуном. У Раків з'явиться новий сенс життя або можливість здійснити свої мрії.

12 квітня - день спілкування. Чекайте на інформацію, повідомлення, знайомство з кимось, хто може стати вашим новим другом. Деякі Раки можуть записатися в якусь нову організацію або клуб.

15 квітня Чорний Місяць дасть негативну реакцію на якісь події. Вона буде в знаку Раку впродовж дев'яти місяців - до 9 січня 2023 року.

"Ви можете почати собі не подобатися або злитися на себе за щось. Найголовніше - не реагувати на цей Чорний Місяць, тоді він перестане діяти", - розповіла астролог.

Минулого разу Чорний Місяць був у вашому знаку з 10 червня 2013 по 4 березня 2014 року. Тоді негативні моменти в житті Раків могли бути пов'язані з іншими людьми, із стосунками, партнерством, шлюбом. Ситуація може повторитися.

Довідка. Чорний місяць в астрології - це точка енергетичного провалу в гороскопі. На думку фахівців, він уособлює негативну енергетику, страх і стимулює прояв поганих рис в характері людей. Людство піддається впливу Чорного Місяця кожні дев'ять років.

Повня 16 квітня 2022 - до чого готуватися Ракам

16 квітня - повня в четвертому будинку гороскопу Раків. Вона принесе ясність в питаннях будинку, в якому ми живемо, сім'ї, Батьківщини.

Повня може давати зміну місця проживання, угоди з нерухомості, будуть вирішуватися питання щодо еміграції, документів, пов'язаних з ПМП, громадянством, візами.

читайте такожТаро прогноз для Раків на 2022 рік: астролог назвала найскладніший і найщасливіший місяць

21 квітня Сонце змінює знак і входить в одинадцятий будинок гороскопу і висвічує тему друзів, групи, команди. Раки можуть створити новий аккаунт в соцмережах або відкрити бізнес в Інтернеті.

29 квітня Плутон розвертається в зворотний рух до 8 жовтня в секторі шлюбу, стосунків, договорів, контрактів з іншими людьми.

"Буде якийсь ступор, пауза, повернення до минулого на півроку. Може відновиться якась домовленість, контракт. Найбільше розворот Плутона відчують ті Раки, які народилися 21 липня", - розповіла астролог.

30 квітня - сонячне затемнення. До 16 травня триватиме коридор затемнень. На Раків чекають несподівані повороти, сюрпризи, нова робота, нові друзі.

"Те, що відбувається по сонячному затемненню, це надовго. Як раніше вже не буде. Якщо у вас, припустимо, бізнес в інтернеті або ви працюєте віддалено, то тут щось буде змінюватися. Вам потрібно буде бути гнучкими і підлаштовуватися. Але найголовніше - не ухвалювати рішення в коридорі затемнень, тому що ці два тижні будуть дуже хаотичними", - розповіла астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти