Стануть щасливчиками місяця: гороскоп на березень 2022 для Раків

21 лютого 2022, 04:47
Астролог розповіла, в яких сферах Раків супроводжуватиме удача в березні. На представників знака чекає службовий роман, підвищення на роботі й переїзд.
Гороскоп на сьогодні
Гороскоп на місяць говорить, що Ракам пощастить у коханні / ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на березень 2022 року для Раків.

Місяць починається з молодика в дев'ятому будинку гороскопу - це все, що пов'язано з далекими країнами, іншими культурами і всім, що високо і далеко, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Наприкінці березня у багатьох Раків відбудуться зміни у романтичних стосунках.

Молодик 2 березня 2022 - що "світить" Ракам

  • знайомство з іноземцем;
  • вивчення іноземної мови;
  • бізнес вийде на міжнародний рівень;
  • з'являться клієнти з-за кордону;
  • подорож в іншу країну;
  • оформлення закордонного паспорта або візи.

"Якщо ви не збираєтеся нікуди їхати, то можливо просто подивитеся цікавий документальний фільм і вам захочеться вивчити іноземну мову або піти вчитися, отримати другу вищу освіту", - сказала астролог.

Деякі Раки зацікавляться іншою релігією, відправляться в паломницьку поїздку.

Молодик 2 березня - це дуже хороший період для тих, хто оформляє документи на ПМП або громадянство. У судових справах Раки отримають рішення або з'явиться нова інформація.

5-6 березня в дев'ятому будинку гороскопу буде з'єднання Сонця і Юпітера. На Раків чекає розширення горизонтів і кругозору. Представникам знака пощастить: Раки можуть пройти важливу співбесіду, вступити до навчального закладу, отримати нову роботу в міжнародній компанії, поїхати в подорож.

Особливо сильно удача супроводжуватиме Раків, які народилися 7-8 липня.

7 березня Венера з'єднується з Марсом в секторі стосунків. На Раків чекає багато нових знайомств, укладення контрактів.

Це хороший період для того, щоби домовлятися про бізнес-партнерство або про спільний бюджет. Прийдуть не зароблені гроші, наприклад, від держави, від чоловіка або дружини, кредитні гроші, спадок, аліменти, повернення податків.

11 березня Меркурій входить в дев'ятий будинок гороскопу. Ця планета відповідає за документи, інформацію, переговори, угоди, торгівлю. Якщо ви продаєте квартиру або машину, то угода може відбутися після 11 березня.

18 березня - повня у третьому будинку спілкування. Раки зроблять упор на розширення знань, спілкування, поїздки за кордон або в межах країни.

"Може, щось ви дізнаєтеся про вашу сестру або брата, разом кудись поїдете, ухвалите рішення про переїзд, будете міняти ноутбук або телефон. У березні немає ретроградних планет, тому можна купувати нову техніку. Також гарний час для переїзду", - каже гороскоп 2022.

21 березня Сонце змінює знак і входить в десятий будинок гороскопу. Це сектор досягнень, кар'єри, статусу. Раки можуть отримати нову роботу або посаду. Очікується важлива новина.

28 березня Меркурій як листоноша принесе нову інформацію про організацію, в якій ви працюєте, або про керівництво.

Також Сонце внесе більше енергії та ясності у стосунки.

"Деякі Раки ухвалять рішення про спільне проживання, отримають пропозицію руки і серця, зав'яжуться нові романтичні стосунки. Не виключений службовий роман або ваш партнер буде мати схожі цілі в житті. Ви будете рухатися в одному напрямку", - розповіла астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти