Гороскоп на квітень 2022 року для Дів: ризик травм, переїзд і вагітність

24 березня 2022, 15:29
Дівам варто бути обережними весь перший тиждень квітня. Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, доведеться вирішувати побутові питання з проривами і поломками.
гороскоп, Діва
З 9 по 12 квітня мрії Дів можуть стати реальністю, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Дів. Головною темою місяця у представників знака стануть фінанси.

Молодик 1 квітня 2022 - чого чекати Дівам

Починається місяць з молодика 1 квітня 2022 в секторі фінансів. В цілому, квітень буде дуже фінансовим місяцем. Багато уваги буде приділятися доходам, витратам, зарплаті, кредитам, будь-яким фінансовим інвестиціям.

Діви можуть отримати нову роботу, взяти кредит, з'являться клієнти. У фінансовій сфері може виникнути ситуація, яка не буде від вас залежати, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

5 квітня - напружений і травмонебезпечний день через з'єднання Марса і Сатурна. Це абсолютно різні за енергетикою планети. Дівам варто бути обережними весь перший тиждень квітня, тому що це з'єднання буде діяти кілька днів до і після п'ятого числа. Є ризик отримати травму, виникнуть проблеми зі здоров'ям, доведеться рози‘язувати побутові проблеми (прорвало трубу, щось зламалося або пошкодилося).

"Якщо ви у вас були плани та мрії завагітніти, якщо ви мрієте зустріти другу половинку, то дні з 9 по 12 квітня дуже вдалі. Ваші мрії можуть стати реальністю", - свідчить гороскоп.

З 15 квітня і на дев'ять найближчих місяців Чорний Місяць буде в одинадцятому будинку гороскопу. Це сектор друзів, колективів, груп людей, соцмереж. Діви можуть проявляти негативні емоції, дратуватися. Астролог радить тримати себе в руках.

Повня 16 квітня 2022 - до чого готуватися Дівам

16 квітня 2022 - повня в секторі грошей. Буде акцент на питаннях доходів, роботи, зарплати. Не виключено навіть звільнення або, навпаки, нова робота. Фінансова ситуація у Дів буде змінюватися.

21 квітня Сонце принесе хороші енергії в процеси, пов'язані із закордоном, освітою, судовими та юридичними справами.

29 квітня Плутон зупиняється і розгортається в зворотний рух на півроку (до 8 жовтня) в п'ятому будинку творчості. Деякі процеси можуть призупинитися.

"Можливо ви збиралися їхати на виставку або хотіли видавати якусь книгу - це стане на паузу. Якщо ви збиралися купити картину, випустити альбом тощо, то, найімовірніше, ці процеси будуть відкладені", - розповіла астролог.

Крім того, скасуються або поміняються плани, які стосуються дітей - як маленьких, так і дорослих. Плутон - планета трансформації, тому можливі значні зміни.

Сонячне затемнення в квітні 2022

30 квітня 2022 - сонячне затемнення. Деякі Діви можуть переїхати, змінити громадянство, можлива подорож. Багато представників знака в цей день отримають якусь новину, документи, візу, громадянство, паспорт, можуть вирішити кудись їхати.

"Також дев'ятий будинок - це ще будинок віри, релігії. Тут дуже важливо вірити в те, що все вийде так, як ви хочете або навіть краще, тому що наші думки матеріальні. Це ще й сектор пошуку сенсу життя. 30 квітня може показати вам те, що для вас по-справжньому важливо і чого ви насправді хочете", - говорить гороскоп на квітень 2022 для Дів.

Астролог додала, що коридор затемнень триватиме з 30 квітня до 16 травня. У цей період небажано ухвалювати важливі рішення, тому що вважається що енергія дуже турбулентна.

"Ми погано бачимо всю картину або бачимо не так, як все є насправді. Тому краще почекати, поки зоряний пил осяде і тільки після цього ухвалювати рішення", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти