Гороскоп на квітень 2022 року для Левів: названо найбільш травмонебезпечний і найприбутковіший день

21 березня 2022, 22:17
Потрібно звернути пильну увагу на здоров'я. Якщо є проблеми, то не варто нехтувати лікуванням. Гороскоп 2022 радить пройти обстеження.
гороскоп, Лев
6 квітня Леви отримають допомогу, прибуток, подарунок, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 1 квітня 2022 - молодик в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор, який пов'язаний із закордоном і міжнародними контактами.

На Левів чекають знайомства з людьми іншої національності. Крім того, щось нове увійде у ваше життя: поїздка, громадянство, переїзд, отримання посвідки на проживання. Можливе отримання якихось юридичних документів.

"За молодиком у Левів може з'явитися новий сенс життя або віра. Ви можете вийти заміж або зацікавитися новою релігією. З'явиться нова філософія, сформуються переконання", - розповіла астролог.

5 квітня - складний і напружений день, тому що відбудеться негативне з'єднання двох планет - Марса і Сатурна. Сильніше за інших це з'єднання відчують Леви, які народилися 15 серпня або плюс-мінус за три дні до або після цієї дати, тобто з 12 серпня по 18 серпня.

"Це з'єднання є травмонебезпечним і діятиме на вас сильніше. Тож, 5 квітня краще бути обережними і з водінням машини, і з фізичними вправами, щоби нічого не зламати, не нашкодити собі, не порізатися тощо", - попередила астролог.

6 квітня Венера змінює знаки входить в сектор фінансів. Буде прибуток, допомога, подарунок. Деякі Леви братимуть кредит, їм повернуть борги або гроші по страховці. Можна отримати грант на навчання або інвестиції. В цілому, прийде хороша сума грошей.

З 9 по 12 квітня сильне з'єднання Юпітера з Нептуном вбереже Левів від будь-яких кризових ситуацій.

18 квітня можуть різко змінюватися ваші плани. Леви отримають і несподівану пропозицію по роботі.

15 квітня Чорний Місяць змінює знак на дев'ять місяців. Леви можуть почати злитися і дратуватися.

"Важливо зберігати спокій. Якщо вам щось не подобається, то ви просто розв‘язуєте цю проблему без зайвих емоцій. У цьому випадку Чорний Місяць перестане діяти", - порадила Анжела Перл.

У ці дев'ять місяців Левам доведеться завершити якісь процеси, звільнитися від проблеми, яка тягнеться з минулого.

"Чорний Місяць символізує наш страх. Щойно ми перестаємо бояться - все проходить. До речі, дванадцятий будинок гороскопу - це ще й будинок втрат", - додала астролог.

Повня 16 квітня 2022 - до чого готуватися Левам

16 квітня - повня в третьому будинку гороскопу. Це сектор контактів і навичок комунікації.

"Ця повня висвітить ваші стосунки із сусідами, родичами або якась тема буде стосуватися вашої сестри або брата. Може знадобитися допомога. Можливо ви будете міняти техніку - комп'ютер або телефон. Відбудеться поїздка недалеко і ненадовго", - говорить гороскоп 2022.

21 квітня Сонце посилить вашу енергію. З'явиться робота, нові клієнти, не виключено просування в кар'єрі.

29 квітня Плутон - планета силових структур, тиску, банків і всіх, хто має вагу і силу, кому складно чинити опір - зупиняється в зворотний рух на півроку, до 8 жовтня. Плутон знаходиться в шостому будинку гороскопу Лева. Це сектор, який відповідає за роботу і здоров'я. Можливо уповільнення якогось процесу, очікування результату. Потрібно звернути пильну увагу на здоров'я. Якщо є проблеми, то вони можуть затягнутися на шість місяців.

"Не нехтуйте лікуванням, пройдіть обстеження, змініть спосіб життя. Це дасть вам абсолютну трансформацію фізичного стану на краще", - радить гороскоп.

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 - що чекає на Левів

30 квітня 2022 - сонячне затемнення в десятому будинку гороскопу. Це сектор кар'єри і самореалізації.

"Затемнення дасть вам ідею, новий напрямок, нову роботу, нове керівництво. Якщо ви не працюєте, то можете вийти на пенсію або ваш статус зміниться іншим чином. До 16 травня триватиме коридор затемнень. Події будуть більше стосуватися сім'ї, місця проживання, нерухомості. У цей період небажано ухвалювати рішення, тому що енергія буде турбулентною. Спостерігайте і чекайте", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти