Гороскоп на серпень 2022 для Козерогів: різкі зміни, зниження доходу і любовний трикутник

1 серпня 2022, 15:41
У перший тиждень серпня у Козерогів раптово будуть змінюватися плани. Відбуватимуться непередбачувані події. Можливі конфлікти та різкі зміни в бізнесі.
Гороскоп Козеріг
У серпні Козероги тверезо поглянуть на свою фінансову ситуацію, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Козерогів на серпень 2022 року.

У перший тиждень серпня у Козерогів раптово будуть змінюватися плани. Відбуватимуться непередбачувані події. Наприклад, ви планували піти в театр або відправитися відпустку, проте в останній момент все зміниться. Чекайте новин від дітей. Можливі конфлікти і різкі зміни в бізнесі, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

5 серпня Меркурій входить в дев'ятий будинок гороскопу майже на цілий місяць - до 27 числа. Все, що пов'язано з поїздками, навчанням, курсами, освітою, оформленням документів, купівлею квитків пройде вдало.

Повня 12 серпня пройде в секторі грошей. Козероги тверезо поглянуть на свою фінансову ситуацію. Може зменшитися дохід. Наприклад, якщо ви отримували гроші від держави, батьків колишнього чоловіка, то виплати на деякий час призупиняться. Якщо ж ви, навпаки, чекаєте якихось грошей, то вони до вас прийдуть і будуть стабільно надходити тривалий час. Також повня в серпні торкнеться доходів вашого чоловіка, дружини або партнера по бізнесу - у них грошей додасться.

18 і 19 - прибуткові дні. Хтось вам допоможе фінансово. Трапиться радісна подія. Водночас буде більше витрат. Козероги можуть взяти на себе додаткове фінансове зобов'язання.

З 21 серпня Марс входить в сектор роботи Козерогів на сім місяців - до 26 березня 2023 року. Деяким чоловікам-Козерогам доведеться виконувати свій обов'язок. Можливо це буде військова служба. На роботі може виникнути конфліктна ситуація. У цей період доведеться зайнятися своїм здоров'ям, обстежитися у лікаря.

24 серпня Уран зупиняється і розвертається в ретроградний рух до 22 січня 2023 року. Козероги повернуться до якогось питання, пов'язаного з дітьми. Якщо ви працюєте онлайн, то доведеться переробляти сайт.

Козероги переглянуть свої романтичні стосунки через якісь непередбачені ситуації, особливо якщо у вас любовний трикутник.

27 серпня - молодик в секторі освіти й навчання. Відбудеться поїздка, подорож кудись далеко. Ви почнете вивчати іноземну мову, зацікавитеся іншою релігією або познайомитеся з людиною іншого віросповідання.

У цей молодик добре почати оформляти документи, пов'язані з переїздом, еміграцією, візами.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти