Гороскоп на липень 2022 для Козерогів: доленосна зустріч, яскравий роман і несподівана криза

29 червня 2022, 23:54
Тема стосунків буде найголовнішою в другий місяць літа. Козероги можуть закохатися з першого погляду і діяти дуже спонтанно.
гороскоп для Козерогів на липень 2022
У липні у Козерогів почнуться романтичні стосунки, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, липень стане місяцем отримання результатів і планування майбутнього. Оскільки Козероги люблять передбачуваність, то другий місяць літа дасть можливість як ніколи добре застосувати свою навичку та спланувати все так, як подобається.

У перші два тижні липня Козероги відчуватимуть енергію співпраці, коли незалежно від того, хочете ви цього чи ні, але вам доведеться реагувати на стосунки з іншими людьми. Нова людина може увійти у ваше життя, з'явиться новий контакт, зав'яжеться нове знайомство або почнеться нова співпраця, буде укладено договір з організацією, клієнтом або співробітником.

У деяких Козерогів можуть початися романтичні стосунки. Якщо ви не самотні, то роман вийде на новий рівень. Наприклад, ви вирішите жити разом або одружитися.

Загалом, тема стосунків з іншими людьми буде найактуальнішою в липні. В кінці місяця (30 і 31 липня) і на початку серпня розгоратимуться "італійські пристрасті" через з'єднання Марса, Урана і кармічного вузла Раху. Козероги можуть закохатися з першого погляду і діяти дуже спонтанно. Можуть з новою силою розгорітися почуття до когось або ви раптово вирішите розлучитися. Козероги будуть ухвалювати несподівані для себе рішення, як, наприклад, раптовий переїзд до коханого в іншу країну. За словами астролога, дуже високий шанс зустріти доленосну людину. Також може початися короткий і яскравий роман, який ви ніколи не забудете.

Ще одна несподіванка місяця - незапланована вагітність. Якщо у вашому житті є любовний трикутник, то все таємне в кінці липня стане явним, попередила астролог.

13 липня 2022 - повня в знаку Козерога. Представники знака підбиватимуть підсумки за останні півроку і проведуть "аудит" своєї особистості, починаючи від зовнішності й закінчуючи місцем в житті. Козероги можуть поміняти стиль, зачіску, роботу, захочеться опинитися в центрі уваги.

Липнева повня - це гарний час для реклами, публічного виступу, для того, щоби показати себе з кращого боку, підняти самооцінку і навіть попросити надбавку до зарплати.

Також у повню проясниться ситуація у стосунках. Ви зрозумієте, куди ви рухаєтеся ти чи по дорозі вам з партнером. У підсумку це може закінчитися або шлюбом, або розставанням.

читайте такожГороскоп Таро на липень: Козерогам - великі заробітки, Водоліям - тріумф, Рибам - розв‘язання проблеми

З 20 липня чекайте на хороші фінансові новини. Вже 28 числа очікується прибуток, надходження грошей з нового джерела.

В кінці місяця може виникнути кризова ситуація. Якщо з 28 липня по 7 серпня буде відбуватися щось несподіване або незаплановане, то реагувати потрібно швидко, попередила астролог.

З 28 липня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 23 листопада. Козерогам доведеться займатися справами, пов'язаними з нерухомістю та місцем проживання. Можливо доведеться переоформляти документи, шукати нову квартиру, робити ремонт, переїжджати.

Якщо ви емігрували або тимчасово виїхали, то 23 листопада ви точно повернетеся додому, або навпаки покинете свій будинок на чотири місяці.

Дивіться відео - Гороскоп на липень 2022 для Козерогів від Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти