Гороскоп на серпень 2022 для Левів - любов, гроші, кар'єра

30 липня 2022, 23:48
У Левів з'явиться ідея, як заробити гроші. Крім того, ви почнете випромінювати і притягувати любов. У житті відбуватимуться хороші події.
Гороскоп Лев
У серпні Леви притягнуть любов у своє життя / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Левів на серпень 2022 року. Перші два тижні місяця принесуть в життя представників знака нові плани, ініціативи, починання і нову енергію.

Як розповіла астролог на своєму Youtube-каналі, з 1 серпня на Левів чекає везіння та подарунки. Багато хто відправиться подорожувати. А можливо це буде подорож в ментальному сенсі - отримання освіти або нових знань, викладання, пошук сенсу життя. Якщо у Левів є юридичні справи, то вони залишаться у виграші. Якщо заплановано публічний виступ, то він пройде прекрасно.

5 серпня - підписання документів, комунікації, переговори. З'явиться ідея, як заробити гроші. Буде укладена фінансова угода, подзвонять клієнти. Можуть піднятися ціни на послуги, якими ви користуєтеся.

12 серпня Леви почнуть випромінювати і притягувати любов. У житті будуть відбуватися хороші події. З'явиться впевненість в собі, в своїх силах.

"Якщо ви вільні, то притягнете любов у своє життя. Це може бути нова людина. А якщо ви в шлюбі, то це як другий медовий місяць", - розповіла астролог.

Повня 12 серпня протверезить Левів. Вони знімуть рожеві окуляри і побачать всю правду. ВСтосунки вийдуть на новий рівень. Якщо у вас є романтичні стосунки, то вам можуть зробити пропозицію. Якщо відносини хиткі, то в них може бути поставлено останню крапку. Те ж саме стосується і ділових партнерів.

Сильніше за інших повню відчують ті лЛеви, які народилися з 9 по 15 серпня.

18 і 19 серпня - насичені дні. На Левів чекають подарунки, хороші заробітки, цікаві клієнти, подорожі.

З 21 серпня Леви братимуть участь у житті друзів, допомагатимуть їм. Також витрачатимуть енергію на організації, клуби, групи, колективи, команди людей. Триватиме це досить довго - до 26 березня 2023 року.

З 24 серпня Уран розвертається в ретроградний рух до 22 січня 2023 року. Левам доведеться вирішувати питання, пов'язані з роботою, кар'єрою і всім, що пов'язано з проявом в цьому світі: ким ви працюєте, ким себе вважаєте, який ви фахівець, як ви проявляєте себе в соціумі.

Можливо доведеться перебудовувати бізнес, шукати іншу роботу, займатися кар'єрою. Також Уран може дати Левам паузу у стосунках. Наприклад, ваша друга половинка поїде у відрядження.

Молодик 27 числа принесе енергію у вирішення фінансових питань. Можуть з'явитися нові замовлення, клієнти, робота, нове джерело доходу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти