Гороскоп на липень 2022 для Левів: повернення колишнього, скандал на роботі та яскраві перспективи

27 червня 2022, 22:27оновлено 27 червня 2022, 23:42
У липні Леви почуватимуться вільними і позбудуться всього, що заважає дихати на повні груди. Почнеться новий цикл життя, який не одразу принесе результат.
гороскоп на липень 2022 для Левів
У Левів з'явиться більше енергії, каже гороскоп на липень 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, з молодика 29 червня і до 13 липня в житті Левів триватиме період внутрішнього самопізнання і з'явиться відчуття ізоляції та внутрішньої самотності. У цей період добре завершувати справи, які тягнуться якийсь час, очищати простір навколо себе і позбавлятися від усього непотрібного. З вашого життя можуть піти люди, які енергетично вам вже не підходять. В результаті Леви почуватимуться вільними і почнуть дихати на повні груди.

6 липня Марс входить в сектор роботи й кар'єри. Це планета активності, яка змусить Левів діяти, проявляти ініціативу. Представники знака будуть намагатися досягти своєї мети якомога швидше. У вас буде багато роботи і не виключено просування по службі, поява нових клієнтів, перетворення у бізнесі. Можлива зміна статусу, несподівані віражі долі, які можуть змінити вашу кар'єрну мету.

Деяким Левам доведеться відстоювати свою позицію (наприклад, в суді). Марс також може дати переїзд, відрядження, а також агресивне ставлення і тиск з боку керівництва або одного з батьків, що може привести до конфлікту.

В останній тиждень липня і перший тиждень серпня Марс буде з'єднуватися з планетою несподіванки Ураном, а потім - з кармічним вузлом Раху. Це з'єднання принесе різкі зміни. Вони відбудуться як грім серед ясного неба. Зміни можуть бути як в кращу, так і в гіршу сторону. Наприклад, ви раптово звільнитеся, розлучитеся або змініть кар'єру. Астролог додала, що будь-яка криза відкриває можливості, тому потрібно скористатися ситуацією і бути готовими до того, що ваші цілі повернуться на 180 градусів.

Крім того 6 липня в житті левів з'явиться люди з минулого, прийде лист від старих друзів, відкриється таємниця. Можлива поїздка у відокремлене і ізольоване місце.

читайте такожГороскоп Таро на липень 2022: Левам варто поберегти серце, Діви почнуть все з нуля, а на Раків чекає успіх

Повня 13 липня принесе прояснення ситуації, кульмінацію або завершення в тому, що пов'язано зі щоденною рутиною, наприклад, з роботою. Щось, що давно назрівало, вийде назовні. Можуть з'явитися якісь проблеми (наприклад, щось зламається), але вони будуть розв‘язані впродовж двох тижнів.

У цю повню добре сідати на дієту, кинути шкідливі звички і зайнятися своїм здоров'ям.

19 липня Венера принесе в життя Левів кохання на відстані або таємні стосунки, які ви не захочете афішувати. Наприклад, стосунки з заміжніми/одруженими. Може, в життя Львів повернеться колишній коханий.

Починаючи з 20-х чисел липня з'явиться більше енергії, покращиться самопочуття, настрій. Добре даватимуться публічні виступи. Буде багато уваги з боку оточуючих.

Ретроградний Юпітер 2022 - чого чекати Левам

28 липня Юпітер розвертається в ретроградний рух і принесе Левам подорож за кордон, в місця, де ви були раніше, або, навпаки, повернення додому з-за кордону.

Ретро Юпітер - це гарний час для освіти, взаємодії з іноземцями, міжнародними компаніями або вивчення іноземної мови.

29 липня - молодик в знаку Лева, що принесе представникам знака народження нової енергії, новий період в житті, з'явиться нова людина. Крім того, захочеться оновити самого себе - змінити імідж, ім'я, відвідати нове місце, знайти нову роботу.

До слова, ідея, що з‘явиться у цей молодик, може здійснитися під час повні в знаку Лева (січень-лютий 2023 року). В цілому, у вас почнеться новий цикл життя, який принесе результат, але не одразу. Сильніше за інших цей молодик відчують Леви, народжені з 26 липня по 2 серпня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти