Гороскоп на серпень 2022 для Раків: названо найприбутковіші дні

30 липня 2022, 22:03
На початку серпня в житті Раків можуть різко статися непередбачені події. Не виключена сварка з другом або подругою, свідчить гороскоп на місяць.
гороскоп, фінансовий гороскоп
У серпні у Раків будуть два дуже прибуткових дні / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Раків на серпень 2022 року. З 1 по 12 числа представники знака будуть випромінювати красу і притягуватимуть любов. До вас потягнуться хороші люди, ви станете привабливішими. В цілому, перша половина серпня буде дуже вдалою.

Крім того, на початку серпня в житті Раків можуть статися непередбачені події. Не виключена сварка з другом або подругою. Можуть бути зміни у стосунках, зокрема романтичних і ділових, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Раки можуть несподівано вийти з якоїсь групи в соцмережах, буде звільнення на роботі тощо. Не виключена різка зміна планів.

1 серпня Юпітер - планета везіння - принесе Ракам подарунки, прибуток і гроші. Може, ви робитимете покупки, відбудеться вдалий продаж, пощастить в бізнесі.

5 серпня чекайте на новини від родичів, можна призначати зустрічі, отримувати документи або скаладати іспити.

8 серпня прекрасний день для побачень, любові й романтики.

12 серпня Раки ніби наповняться енергією. У цей день на вас чекають подарунки, запрошення на вечерю, можна купити собі щось красиве. Також в цей день може прийти якась сума грошей за виконану раніше роботу.

Також 12 серпня буде повня, яке відкриє очі на стосунки з партнером. Ви можете поставити останню крапку, розділити фінанси або бізнес. Якщо ви розлучаєтеся, то відбудеться розділ майна. Можливо потрібно буде терміново погасити кредитні карти або перефінансувати кредит.

18 і 19 на Раків чекає серйозне досягнення у фінансовій сфері. Ви можете отримати хороший прибуток. Ці дні стануть найбільш вдалими в плані грошей в серпні.

З 21 серпня і на найближчі сім місяців Раки можуть взяти тайм-аут і поїхати кудись в ізольоване місце. Для чоловіків це може означати армію. Якщо ви поїдете за кордон, то повернетеся наприкінці березня.

З 24 серпня Уран розвертається у зворотний напрямок до 22 січня 2023 року. У цей період Раки будуть перебудовувати, переробляти роботу, переходити на роботу онлайн. Уран може давати паузу в справах.

27 серпня - молодик, який може принести Ракам новий вид транспорту. Можливо ви купуватимете автівку, велосипед або мотоцикл. Відбудеться нове знайомство, ви підете вчитися, з'явиться нове коло спілкування. Несподівано приїдуть гості. Ви отримаєте новину від батьків. Доведеться вирішувати питання, що стосуються прописки або місця проживання.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти