Гороскоп на липень 2022 для Раків: чого чекати у коханні, фінансах та кар'єрі

27 червня 2022, 15:53
Липень стане дуже вдалим місяцем для Раків. По-перше, очікується зростання у всіх сферах життя. Також ви отримаєте другий шанс, на який і не сподівалися.
гороскоп для раків на липень 2022
Молодик в знаку Рака принесе представникам знака зростання у всіх сферах життя, каже гороскоп 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, молодик 29 червня в знаку Рака чинитиме вплив на вас аж до 13 липня. Особливо сильно цю енергію відчують ті Раки, які народилися до 10 липня. Впродовж року на них чекає зростання у всіх сферах життя - в любові, кар'єрі, фінансах. Тим Ракам, які народилися після 10 числа, потрібно готуватися до кульмінації та завершення якогось процесу. Ви будете отримувати нагороди за свою працю.

Всі Раки сфокусуються на собі, складуть новий план на життя, виберуть для себе новий стиль, проявлять ініціативу. У ваше життя прийде нова людина, відбудеться знайомство, яке призведе до побачень і романтики. Раки, які в шлюбі, поділяться своїми бажаннями і мріями з партнером, каже гороскоп.

6 липня Марс змінює знак і входить в 11-й будинок друзів, організацій. Ви щось робитимете онлайн, працюватимете на велику аудиторію або займатиметеся спільною діяльністю з кимось. В цілому, Марс буде стимулювати Раків до активних дій. У липні це буде діяльність, пов'язана з кар'єрою, інтернетом та іншими людьми. Раки будуть багато працювати, докладати зусиль і досягнуть в цьому успіху.

30-31 липня (весь останній тиждень липня та перший тиждень серпня) Марс з'єднується в 11-му будинку з Ураном (планетою несподіванок) і кармічним вузлом Раху, який всё збільшує та підсилює.

У житті Раків може статися несподівана подія, яку ви точно не могли ніяк передбачити (або подібна подія відбудеться у друзів). Це може бути знайомство, що переверне все ваше життя, різка й швидка зміна життя, планів, мрій.

"Відкриються нові можливості. Якщо ви опинитеся у потрібному місці в потрібний час, то вас викине хвилею туди, куди ви навіть не очікували. Таким чином, ситуація може програтися як в плюс, так і в мінус", - розповіла астролог.

читайте такожГороскоп Таро на липень 2022: на один зі знаків Зодіаку чекає неймовірна удача

Крім того, 6 липня Меркурій входить в знак Рака. Фахівець радить проявити ініціативу в переговорах, можливо відбудеться підписання договорів, контрактів, отримання посилок, документів.

13 липня 2022 - повня у сьомому будинку співпраці та любові. На вас чекає зустріч, романтичне побачення, пропозиція вийти заміж. Раки отримають відповідь на запитання, що їх турбує, складуть свою думку про людину. Повня змусить Раків ухвалити рішення щодо інших людей або організацій. Якщо у вас є вороги, то повний Місяць внесе ясність у стосунках з цими людьми. Не виключено звільнення і завершення угод.

З 19 липня Венера - планета краси, задоволень, радості, подарунків - буде в знаку Рака. Представники знака будуть щедрими з іншими людьми й отримуватимуть те ж саме від них. Раки почнуть світитися і притягувати любов, красу та гроші. До слова, гроші краще вкладати в себе - купувати щось красиве, приділити увагу зовнішності, побалувати себе приємними дрібницями.

З 20 липня почнеться прибутковий період. Чекайте надходження грошей, хороших новин про фінанси, нових клієнтів або замовлень. Крім того, Раки підвищать свою самооцінку і стануть впевненішими у собі.

З 28 липня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 23 листопада в десятому будинку кар'єри і досягнень. Ця планета дасть Ракам другий шанс спробувати щось зробити в кар'єрі, розширити бізнес, підготуватися до весілля, народження дитини.

28 липня молодик у другому будинку принесе Ракам нові джерела доходу, нові ціни на послуги. Можливо ви придумаєте, як заробляти по-іншому, каже гороскоп.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти