Гороскоп на червень 2022 для Раків: розлука надовго, затримки з грошима і зміни на роботі

28 травня 2022, 06:12
У червні Раки почнуть більше цінувати себе або по-іншому підносити світу. Це може бути як новий імідж, зачіска, стиль одягу, так і зміна прізвища.
рак, гороскоп
В кінці червня на Раків чекає прибуток і романтичне знайомство, каже гороскоп / Фото pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, весь місяць Юпітер і Марс перебуватимуть в десятому будинку гороскопу Раків. Минулого разу подібне з'єднання планет було в квітні-травні 2011 року.

"Згадайте, чи було щось тоді, пов'язане з роботою, кар'єрою, новою професією або бізнесом? Ця сфера може знову спрацювати в 2022 році. Можливо, ви захочете оволодіти новими навичками або відкрити свій бізнес (це варто робити після 5 червня, не раніше). Або може бути було якесь досягнення, пов'язане з роботою, підвищення статусу", - зазначила астролог.

3 червня Меркурій розвертається в прямий рух і прибере всі перешкоди, які були пов'язані з друзями, колективами, організаціями, однодумцями. Меркурій почне прискорювати всі ваші справи. Все, що затримувалася або відкладалося, після 3 червня набере хід.

"Але сам день розвороту планети поганий. Завжди, коли планети розгвертаються, енергетика нестабільна. Тому не плануйте нічого на 3 червня, не підписуйте важливі документи, не робіть серйозні покупки, краще не летіти на літаку цього дня. Ну, а якщо вже купили квитки, то виїжджайте заздалегідь в аеропорт і перевіряйте, чи взяли паспорт із собою, тому що в такі дні ми схильні щось забувати або потрапляти у затори", - порадила Анжела Перл.

Ретроградний Сатурн 2022 - чого чекати Ракам

Не варто призначати переговори і на 4 червня, тому що цього дня планета Сатурн розвертається у вашому секторі фінансів. Сатурн задкуватиме назад до 23 жовтня. Він може давати перешкоди в отриманні кредитів, інвестицій, державних або чужих грошей. Впродовж цих майже п'яти місяців у Раків можливі затримки виплат, доведеться збирати якісь документи, очікувати надходження прибутку.

Під час ретроградного Сатурна ваш чоловік або дружина поїде у відрядження, в інтимних стосунках - охолодження або навіть тимчасове розставання.

Водночас ретроградний Сатурн 2022 - хороший період для того, щоб опрацювати всі свої страхи й позбутися залежностей.

14 червня Меркурій змінює знак і входить в 12-й будинок гороскопу. Це сектор завершення, звільнення від чогось і далеких земель.

"Може відкритися якась таємниця, подзвонить або напише людина з минулого. Деякі Раки поїдуть кудись 14 червня, захочуть побути на самоті. Хороший період для обстеження і здачі аналізів", - каже гороскоп для Раків на червень 2022.

На роботі - зміни: зміниться керівник, звільниться колега, вас переведуть з однієї будівлі в іншу, компанія закриється.

читайте такожГороскоп на червень 2022: на Близнюків чекає щасливий та багатий місяць

Якщо останнім часом ви відчували занепад сил, що з 22 червня додасться енергії.

З 24 червня на Раків чекає прибуток і романтичне знайомство. З новою людиною ви познайомитеся по Інтернету, можливо у вас буде різниця у віці або це буде людина іншої культури або національності.

28 червня Нептун теж розвертається в ретроградний рух до 3 грудня. Раки повернуться в те місце, де вже були. Якщо їдете, то це буде дійсно надовго.

Молодик 29 червня 2022 принесе Ракам нову енергію в починаннях і стосунках з іншими людьми.

"Ви по-новому почнете до себе ставитися, більше цінувати і поважати себе або по-іншому підносити себе світу. Це може бути як новий імідж, зачіска, стиль одягу, так і зміна прізвища", - розповіла астролог.

У вільних Раків почнуться романтичні стосунки.

"Ви вирішите жити повним життям і зрозумієте, чого конкретно хочете. У вас з'явиться багато сил і бажання діяти", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти