Гороскоп на травень 2022 для Раків: слава, нове кохання та хороший дохід

25 квітня 2022, 21:57
У травні Раки виглядатимуть настільки приголомшливо, що на них всі звертатимуть увагу. Придивіться до друзів - серед них на вас чекає дуже особлива людина.
гороскоп на травень
Раки можуть розраховувати на прибуток і успіх, каже гороскоп на травень / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп для Раків на травень 2022 роки.

Третього травня Венера принесе Ракам успіх в роботі й кар'єрі. Представники знака можуть отримати хороший проект або підвищення, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

До Раків може прийти популярність. Але важливо врахувати, що прославитися можна як в хорошому, так і в поганому сенсі. Вдалий час для Раків, які займаються творчістю (письменників, співаків, акторів).

"А, може, ви просто виглядатимете настільки приголомшливо, що на вас звертатимуть увагу", - сказала астролог і порадила займатися виключно улюбленою справою, тоді удача і успіх будуть на вашому боці.

Ретроградний Меркурій 2022 - що можна робити

10 травня Меркурій зупиняється і до 3 червня розвертається у ретроградний рух. Ця планета символізує торгівлю, спілкування, контакти, зв'язок, посилки - з ними можуть бути затримки.

Небажано під час ретро Меркурія бронювати квитки, призначати важливі зустрічі, підписувати документи.

Доведеться повернутися до вирішення якихось питань, переробити, доробити, завершувати.

Можливо Раки перейдуть на дистанційну роботу або тимчасово поїдуть в іншу країну або місто. Але це не буде переїзд назавжди - по ретро Меркурію ви обов'язково повернетеся додому, свідчить гороскоп 2022.

11 травня Юпітер - планета достатку, можливостей, подарунків долі - принесе всім Ракам прибуток, дохід, премію. Вам може допомогти фінансово хтось із батьків або людина зі статусом. Представниць прекрасної половини людства чекає шлюб, вагітність, народження дитини. Юпітер сприятиме успіхам і досягненням Раків в кар'єрі й роботі до 29 жовтня.

Місячне затемнення 16 травня - що принесе Ракам

Затемнення проявить справжній стан речей в сфері кохання та стосунків. Наприклад, якщо у вашому житті є любовний трикутник, тривалий цукерково-букетний період, стосунки на відстані, якщо ви сумніваєтеся у людині, то тепер все стане на свої місця.

22 травня Сонце змінює знак і входить у ваш 12-й будинок гороскопу. Це дуже закритий, ізольований сектор. Ракам захочеться побути на самоті, взяти тайм-аут, поїхати у відпустку.

25 травня Марс примусить Раків діяти і вибрати напрямок, мету в житті, зайнятися якоюсь роботою або направити фокус на кар'єру або досягнення статусу.

"На вас чекає успіх, проект похвалять, бізнес процвітатиме, ви будете дуже задоволені своїми досягненнями, почуватиметеся себе добре і впевнено, з'явиться відчуття перемоги", - свідчить гороскоп для Раків на травень 2022.

29 травня у Раків з'явиться нова подруга. Ви знайдете однодумців, нового члена команди, організуєте або очолите клуб за інтересами. Нові починання принесуть дохід. Добре розвивати бізнес в інтернеті або діяльність, пов'язану зі сферою краси. До слова, хтось із друзів може познайомити Раків з особливою людиною, з якою можуть зав'язатися романтичні стосунки.

Молодик 30 травня 2022 - що чекає на Раків

У вашому житті почнеться щось таке,чим ви не захочете ділитися. Це можуть бути як погані, так і хороші процеси.

Можуть наснитися хороші сни, ви отримаєте відповіді на запитання, які турбують. До творчих людей прийде натхнення.

Астролог радить готуватися до змін, що стосуються далеких земель.

"Ви будете готові завершити етап і рухатися далі", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти