Гороскоп на серпень 2022 для Риб: поїздка за кордон, сварка і службовий роман

31 липня 2022, 23:42
Місяць почнеться з хорошої новини, пов'язаної з роботою. Ви отримаєте прибуток, з'явиться клієнт. Але в перший тиждень серпня високий ризик конфліктів.
гороскоп, Риби
Рибам варто дотримуватися обережності в перший тиждень серпня, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Риб на серпень 2022 року.

Перший тиждень серпня буде дуже нестабільним, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Можуть відбуватися непередбачені події. Варто бути обережними за кермом. Крім того, є ризик конфліктів з оточуючими. Можлива розмова з кимось на підвищених тонах. Можуть зриватися плани. Можлива несподівана ситуація з братом або сестрою.

1 серпня - вдалий день для роботи і здоров'я. На Риб чекає одужання і хороша новина, пов'язана з роботою. Ви отримаєте гроші, з'явиться клієнт.

5 серпня Венера принесе свято у ваше щоденне життя. На роботі - службовий роман. Проблеми будуть розв‘язуватися легко. Вам можуть повернути борг.

Повня12 серпня 2022 принесе Рибам поїздку за кордон або, навпаки, повернення додому. Доведеться ухвалювати серйозне рішення. Деякі Риби ляжуть в лікарню на обстеження. Під час цієї повні Риби зрозуміють, що потрібно зробити, щоби позбутися від усього непотрібного і зайвого в житті.

21 серпня Марс на сім місяців входить в четвертий будинок гороскопу Риб. Це сектор місця проживання. До 26 березня 2023 року у вас може бути багато поїздок по роботі, доведеться докладати зусиль для вирішення питань нерухомості. Наприклад, угоди купівлі-продажу, переїзду.

"Дуже ймовірно, що може бути переїзд. Може, звичайно, ви будете готуватися до цього переїзду до 26 березня, а потім поїдете", - зазначила астролог.

24 серпня Уран - планета несподіваних змін, поворотів і подій - розвертається в ретроградний рух до 22 січня 2023 року. Якщо Риби будуть навчатися новим навичкам, наприклад, водінню або іноземним мовам, то Уран може давати якісь перерви в навчанні. Астролог радить застрахувати машину, оскільки є ризик викрадення.

Несподівана ситуація в житті може виникнути не лише у самих Риб, а й у їхніх родичів або сусідів.

Молодик 27 серпня принесе Рибам нові знайомства, зустрічі, початок нових романтичних або ділових стосунків. Риби отримають фінансовий прибуток або хороші фінансові новини вашому чоловікові або дружині.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти