Гороскоп на серпень 2022 для Скорпіонів: криза, ризик травм і звільнення

31 липня 2022, 22:11
Перший тиждень серпня буде дуже небезпечним. Не варто вступати в конфлікти. Може бути сильна конкуренція, несподіваний поворот подій, звільнення.
гороскоп, Скорпіон
На Скорпіонів чекає досить непростий серпень, каже гороскоп / Колаж pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Скорпіонів на серпень 2022 року.

Перший тиждень серпня буде дуже небезпечним. Не варто вступати в конфлікти, тому що є ризик серйозно посваритися. Може бути сильна конкуренція, несподіваний поворот подій. Астролог радить буть обережнішими на дорозі. Не варто летіти на літаку, якщо немає гострої необхідності. Вибухонебезпечною буде ситуація і в стосунках у багатьох Скорпіонів. Не виключений розрив стосунків або несподіване звільнення з роботи. Сильніше за інших вплив планет відчують Скорпіони, які народилися з 9 по 13 листопада.

1 серпня - дуже хороший день для роботи. Ви можете отримати підвищення, несподівану пропозицію по роботі. Хтось вам подзвонить і запропонує посаду, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

5 серпня, найімовірніше, ви будете більше часу проводити онлайн в Інтернеті. Це можуть бути навіть якісь покупки онлайн. Можливо ви станете частиною якоїсь групи, колективу, команди однодумців.

12 серпня Скорпіони почують похвалу, ви будете задоволені собою. Очікується фінансовий прибуток. Чекайте на добру новину від батьків.

Цього ж дня, 12 серпня, буде повня у вашому секторі сім'ї. Може бути зменшення складу сім'ї (хтось поїде і буде жити окремо) або ви самі переїдете в квартиру, яка буде меншою за розміром. Не виключено охолодження стосунків з кимось із родичів.

18-19 серпня буде гарне просування, робота буде даватися легко або ви знайдете таку діяльність, яка приноситиме задоволення.

21 серпня Марс входить у восьмий будинок гороскопу до 26 березня 2023 року. Вважається, що це будинок фінансів і кризи. Можливо ви опинитеся в секторі бойових дій або вам потрібно буде робити операцію. Потрібно буде вирішувати фінансові питання. Можливо ситуація торкнеться доходів вашого чоловіка або дружини. Може зруйнуватися бізнес-партнерство. Також Скорпіони можуть отримати спадщину або будуть оформляти державну допомогу, стипендію або грант на навчання.

24 серпня Уран - планета несподіванок - розвертається в ретроградний рух до 22 січня в секторі стосунків. Якщо, припустимо, ви розлучаєтеся, то буде пауза або затримка до середини або кінця січня, або, навпаки, ви розлучитеся на час, а потім знову зійдетеся. Не виключено, що це буде вимушене розставання.

Молодик 27 серпня принесе Скорпіонам якісь результати, прибуток, нових друзів. Ви на один крок наблизитеся до своєї мрії. Друзі можуть вам досягти мети.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти