Гороскоп на липень 2022 для Скорпіонів: що принесе екватор літа у коханні, на роботі й у фінансах

29 червня 2022, 16:19
У липні на Скорпіонів чекає швидкий і несподіваний поворот подій - раптом станеться щось, чого ви не очікували, говорить гороскоп 2022.
гороскоп для Скорпіонів на липень 2022
У липні на Скорпіонів чекає тривала відпустка, каже гороскоп 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, в липні буде одразу п'ять ретроградних планет, тому місяць стане періодом завершення, отримання результатів за виконану роботу і нових планів на майбутнє.

Передусім, у перші два тижні липня Скорпіони відчуватимуть енергію молодика 29 червня. Представники знака замисляться над тим, чого вони хочуть, в якому напрямку варто рухатися. Певною мірою це буде пошук сенсу життя. Скорпіони можуть зайнятися чимось новим (наприклад, вивченням іноземної мови), відправитися в подорож, познайомитися з іноземцем, вивчати культуру або релігію іншої країни.

З 6 липня Марс - планета активності та дій - може принести Скорпіонам як позитивні, так і негативні зміни (шлюб-розлучення, зустріч-розставання тощо)

30-31 липня і 1-2 серпня астролог порадила бути пильними і обережними. На Скорпіонів чекає швидкий і несподіваний поворот подій - раптом станеться щось, чого ви не очікували. Новина може стосуватися не лише оточуючих людей, а й організацій. Енергія для цих подій почне закладатися з 6 липня.

Також може статися глобальна ситуація в світі, яка вплине зокрема і на Скорпіонів або на тих людей, які з ними поруч. Наприклад, на роботу дружини, доходи чоловіка, клієнта і так далі. У цей період часу краще не літати, не призначати важливі переговори, не укладати угоди.

Повня 13 липня в секторі спілкування і контактів. Скорпіони отримають відповідь на запитання, що їх турбує, або документ, на який вони чекають. Також це може бути новина про родичів або сусідів.

З 19 липня у Скорпіонів можуть початися романтичні стосунки з іноземцем або людиною іншої релігії, відбудеться поїздка за кордон. Прийдуть гроші, фінансова допомога.

19 липня - хороший день для побачень і приємного відпочинку, а також для початку навчання. До Скорпіонів, які працюють в соцмережах, може прийти популярність.

20 липня Меркурій може дати хороше просування в кар'єрі, а 23 липня Скорпіони можуть отримати нову роботу, посаду, звання або новий статус.

читайте такожГороскоп Таро на липень 2022: на один зі знаків Зодіаку чекає неймовірна удача

З 28 липня Юпітер зупиняється в шостому будинку роботи і здоров'я і розвертається у ретроградному напрямку до 23 листопада. Впрловж цих чотирьох місяців у Скорпіонів може змінитися режим, ритм життя, покращиться фізичне самопочуття. Цей період добре використовувати для обстеження організму. Не виключено, що ви зможете потрапити до дуже хорошого лікаря. Деякі представники знака візьмуть паузу в роботі або тривалу відпустку, щоби подбати про себе і своє здоров'я.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти