Гороскоп на серпень 2022 для Тельців: сюрпризи долі, кохання з першого погляду і допомога вищих сил

28 липня 2022, 23:59
У серпні на Тельців чекають несподівані події та доленосна зустріч. Представникам знака дивом вдасться уникнути небезпеки, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп Телець
На Тельців чекає доленосний місяць, каже гороскоп 2022 / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на серпень 2022 року для Тельців. За її словами, третій місяць літа стане для представників знаку доленосним. Відбудеться якийсь прорив або несподівані події, які можуть круто змінити життя Тельців. Особливо яскраво сюрпризи долі проявляться в перші 10 днів серпня.

Зокрема, на представників знака чекає звільнення, нове починання, новий етап в житті, кохання з першого погляду або несподіваний розрив стосунків. Найбільше зміни відчують ті, хто народився з 7 по 11 травня, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

1 серпня - дуже хороший день. Тельців оберігатиме невидима сила, дивом ви уникнете небезпеки, сни будуть віщими, каже гороскоп.

5 серпня пожвавиться торгівля, прийдуть нові клієнти, бізнес піде вгору. Чекайте новин від дітей. У деяких Тельців може відбутися романтичне знайомство.

читайте такожГороскоп на серпень 2022 для Овнів: названо найвдаліший день місяцяПовня 12 серпня вплине на роботу і кар'єру. Наприклад, поміняються години роботи і зміниться зарплата. У деяких з'являться нові обов'язки, стане більше відповідальності, є шанс отримати підвищення по службі. Астролог попередила, що буде не лише вища зарплата, але і більше навантаження.

12 серпня до Тельців несподівано можуть приїхати гості, відбудеться переїзд в краще місце або ви почнете працювати дистанційно. Цього дня добре робити покупки для дому, щоби він став красивішим і комфортнішим.

18 і 19 серпня у Тельців з'явиться відчуття безпеки і комфорту. Ці дні ви можете провести з людиною, з якою у вас буде відчуття ніби ви знали її давно. Можлива доленосна, кармічна зустріч. Чекайте дружньої підтримки і допомоги.

Прибуток у серпні очікується з 21 числа. З цього дня і аж до 26 березня 2023 року Тельці будуть займатися перерозподілом ресурсів, наведенням ладу у фінансах. Доведеться зайнятися старими фінансовими справами, виплатити кредит, закрити кредитні карти. Може помінятися джерело доходів. Також ці сім місяців варто присвятити питанням здоров'я, переглянути харчування і спосіб життя.

З 24 серпня Уран зупиняється і розвертається в знаку Тельця до 22 січня 2023 року. У цей період у Тельців можуть помінятися плани, зміняться стосунки з людьми або коло спілкування стане зовсім іншим. Деякі Тельці звільняться з роботи, виникне конкуренція, проявляться вороги. Уран може давати паузу в судових справах. Якщо ви чекаєте укладення контракту або пропозиції по роботі, то, найімовірніше, це станеться після Нового року.

Молодик 27 серпня 2022 принесе хороші, приємні новини, може відбутися нове знайомство, зав'яжуться стосунки. У цей день добре вирушати у відпустку. Хобі може стати вашим бізнесом і принести прибуток. Також Тельцям доведеться зайнятися своїм здоров'ям і розв‘язанням побутових проблем.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти