Гороскоп на липень 2022 для Тельців - жінок і чоловіків: які сюрпризи готує другий місяць літа

25 червня 2022, 21:50
У якийсь момент Тельці можуть просто "вибухнути". Не виключений поворот, пов'язаний особисто з вами, вашими стосунками, шлюбом, попередив гороскоп на місяць.
гороскоп для Тельців на липень 2022
В кінці місяця у Тельців може закрутитися таємний роман, каже гороскоп на липень 2022 / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Тельців.

У першій половині місяця добре завершувати справи, але п'ять ретроградних планет будуть пригальмовувати активність Тельців. Втім, не виключено, що в якийсь момент Тельці можуть просто "вибухнути", особливо в тій ситуації, в якій їм доводилося довго терпіти, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

До 13 липня на представників знаку чекає багато спілкування, зокрема і в соцмережах. Перші два тижні липня - це гарний час для того, щоби вести переговори, вивчати іноземну мову, опановувати нові навички.

"Спілкування дасть вам якісь нові знайомства і нові знання, які стануть в нагоді в майбутньому", - розповіла астролог.

За словами фахівця, аж до 21 серпня Тельців переповнюватиме енергія та величезне бажання діяти і проявляти ініціативу в тому, що стосується партнерства і стосунків. Тельцям доведеться відстоювати свою точку зору, боротися за свої права. Не виключено, що з'явиться бажання розлучитися або завершити стосунки.

"Марс може бути агресивним і непередбачуваним. Наприкінці липня або на початку серпня може бути якийсь поворот, пов'язаний особисто з вами, шлюбом або у стосунках з роботодавцем. Також потрібно бути обережними за кермом", - попередила астролог.

З 6 липня Тельці можуть відправитися в поїздку або планувати її (купувати квитки, бронювати готель), домовлятися про спільну подорож.

Повня 13 липня 2022 принесе позитивні зміни для тих Тельців, які займаються бізнесом, зокрема і онлайн. Це гарний час для реклами, виходу на міжнародний ринок.

Також повня привнесе ясність в справи, пов'язані з переїздом, отриманням громадянства, візи, а також з навчанням і освітою. Наприклад, ви або ваші діти отримаєте лист з університету, дізнаєтеся результат іспиту або визначитеся, в який навчальний заклад вступати.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для Овнів: хороші заробітки, удача і другий шанс

З 19 липня Венера принесе в життя Тельців нові приємні знайомства, спілкування і зустрічі.

У період після 20-х чисел липня і до 11-12 серпня Тельці повернуться додому, на Батьківщину або в те місце, в якому вони виросли. Особливо це стосується тих представників знака, які були у від'їзді.

Також будуть вирішуватися питання з купівлею, продажем або орендою нерухомості. Не виключено, що з'явиться новий член сім'ї. Тельці почуватимуться спокійніше та комфортніше.

Ретроградний Юпітер 2022

З 28 липня Юпітер ровертається в ретроградний рух до 23 листопада. Ця планета допоможе Тельцям позбутися непотрібного, звільнити місце для чогось нового, що увійде у ваше життя. Тельці змінять ставлення до себе і до світу.

Деякі представники знака під час ретро Юпітера перебуватимуть в ізоляції - можливо за кордоном, у віддаленому населеному пункті або на круїзному лайнері. Якщо ви планували емігрувати в іншу країну, то якраз починається вдалий період для цих процесів.

Крім того, життя Тельців буде оповите таємницею. Можливо, ви займетеся діяльністю або бізнесом, який не захочете афішувати, а може бути це буде таємний роман, який ви приховаєте від свого оточення.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти