Гороскоп на серпень 2022 для Водоліїв: криза, армія та небезпека

2 серпня 2022, 14:06
Перший тиждень серпня буде дуже схожий на американські гірки - Водоліїв сильно "потрясе". Може статися така ситуація в світі, яка торкнеться всіх.
Гороскоп Водолій
1 серпня відбудеться знайомство з людиною, яка допоможе в майбутньому, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Водоліїв на серпень 2022 року.

Перший тиждень серпня буде дуже схожий на американські гірки - Водоліїв сильно "потрясе", розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. За її словами, може статися така ситуація в світі, яка торкнеться всіх. У Водоліїв криза торкнеться сектору сім'ї та місця проживання. Можливо ви несподівано вирішите переїхати, посваритеся з другою половинкою або батьками. Може виникнути небезпечна ситуація на Батьківщині. Чекайте на новину про члена сім'ї. Не виключено, що вам терміново потрібно буде кудись їхати. Водолії відчуватимуть дискомфорт і небезпеку.

1 серпня відбудеться знайомство з людиною, яка допоможе в майбутньому. Якщо вам потрібно отримати довідки, сертифікати, документи, то процес піде легко.

5 серпня доведеться вирішувати фінансові питання: отримання нової кредитної картки, оформлення іпотеки, отримання якихось фінансових документів, оформлення страховки, субсидії, аліментів.

12 серпня - відмінний день у Водоліїв. Якщо ви вільні, то у вас можуть початися романтичні стосунки. Це дуже гарний час для шлюбу. Можливо вам зроблять пропозицію. Водолії отримають прибуток, укладуть вигідну фінансову угоду. Якщо ви будете укладати шлюб в цього дня, то він буде міцним і стабільним.

У негативі повня 12 липня може дати розставання, розлучення, буде поставлена остання крапка. Повня покаже вам, хто є хто у вашому оточенні. Можливо ви дізнаєтеся, хто є вашим ворогом. Сильніше за інших повний Місяць відчують ті Водолії, які народилися з 9 по 12 лютого.

18 і 19 серпня Водолії отримають гроші від інших людей або організацій. Може бути буде важлива покупка, наприклад, придбання автомобіля або техніки. У ці дні добре проводити важливі переговори.

21 серпня Марс - планета активності та дій - входить в п'ятий будинок гороскопу на сім місяців - до 26 березня 2023 року. Водолії витрачатимуть багато енергії на вирішення питань дітей. Не виключений конфлікт з дорослою дитиною. Можливо ваш дорослий син піде в армію.

24 серпня Уран - управитель Водоліїв - розвертається в ретроградний рух до 22 січня. Ви поїдете туди, де вже були раніше. У питаннях нерухомості можлива зміна планів. Наприклад, якщо ви продаєте квартиру, то покупець може передумати. На деякий час до вас може приїхати хтось із батьків або ви затієте вдома у ремонт.

Молодик 27 серпня принесе Водоліям новий дохід. Ви отримаєте гроші від держави, страховку, спадщину, новий кредит.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти