Гороскоп на грудень 2022 для Овнів: що принесе перший місяць зими

17 листопада 2022, 03:31оновлено 17 листопада 2022, 14:20
У грудні на Овнів чекає кульмінаційний період і велика удача - такий другий шанс може випасти наступного разу лише через 12 років, свідчить гороскоп.
Гороскоп
У грудні на Овнів чекає неймовірна удача, каже гороскоп 2022 / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на грудень 2022 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у перший місяць зими Марс - планета, яка керує знаком зодіаку Овен - буде ретроградним. Упродовж місяця представникам знака потрібно буде щось переробити, продовжити якісь переговори. Деякі процеси можуть стати на паузу.

"Коли планета дивиться назад, це означає, що потрібно повернутися в минуле, закінчити справи або зробити щось знову. Таке відчуття, що вам потрібно щось завершити або з транспортом, або закінчити якісь переговори, домовитися про щось. Можливо на якийсь час ви переїдете до родичів або будете допомагати розв‘язувати проблеми членам сім'ї або сусідам", - зазначила фахівець.

Поїздка або переїзд затягнуться через документи або очікування зустрічі з якоюсь людиною, попередила Перл.

3 грудня у Овнів закінчиться важкий або непростий період, який тривав з кінця червня, поки Нептун був ретроградним.

"Можливо, у вас була таємниця, яку ви не розповідали. Або ви таємно готувалися до чогось, або були в лікарні й лікувалися, абопочувалися самотнім. З 3 грудня це відчуття ізоляції та пригніченості піде, повернеться радість життя. Почнеться період реабілітації, одужання, поліпшення самопочуття. Овни позбудуться страхів або якихось переконань, які були перешкодою для нових досягнень. З'явиться можливість піти далі", - говорить гороскоп.

7 грудня чекайте на новину або інформацію, що стосуватиметься роботи або начальника. Якось це вплине на ваші плани.

Повня 8 грудня 2022 принесе кульмінацію в життя Овнів. Ви ухвалите рішення про поїздку, купите квитки, повернетеся додому, отримаєте сертифікат або ліцензію. Ви нарешті отримаєте відповідь на питання, рішення буде ухвалено на вашу користь.

11 грудня чекайте на прибуток, зарплату, гроші за проект, нову роботу. У цей день стане зрозуміло, які кроки потрібно зробити для досягнення мети.

21 грудня Юпітер входить в знак Овна до 17 травня і дасть представникам знака другий шанс і принесе удачу у всіх сферах життя.

"Юпітер вам показує, що ви встигнете проскочити, що вас прикриють, що в будь-якій небезпечній ситуації вам пощастить, що ви зможете здійснити заплановане", - розповіла фахівець.

Юпітер принесе Овнам зустріч з коханою людиною, шлюб, вагітність, народження дитини, прибуток.

"Символіка Юпітера - це розширення, достаток, збільшення. Наприклад, якщо ви були одні, то тепер вас буде двоє, ви будете в партнерстві. Це добре і для фінансів, і для бізнесу, і для кохання", - каже гороскоп.

Якщо у вас якісь плани на переїзд за кордон, зв'язки з іноземцями, бізнес за кордоном, на імміграцію, то Юпітер вам допоможе. Варто використовувати для реалізації планів період з 21 грудня по 17 травня, тому що такого хорошого шансу не буде в найближчі 12 років.

22-23 грудня з'явиться більше життєвої енергії, буде простіше досягати своїх цілей.

Найсильніші дні грудня - 24, 25 і 26 число. У цей час потрібно загадувати бажання, записувати плани, створювати наміри, промовляти вголос те, чого ви хочете або хоча б думати про це.

З 29 грудня разом з ретроградним Меркурієм зміниться енергетика і почнеться вдалий період для завершення справ і відпочинку.

До 18 січня всі справи стануть на паузу, не варто нічого планувати і починати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти