Гороскоп на листопад 2022 для Овнів: втрата доходу, зміна планів і подорож

26 жовтня 2022, 22:27оновлено 27 жовтня 2022, 17:24
На Овнів згодом чекають щасливі часи, але є одна стара справа, яка, як якір, тягне вас назад. Варто завершити її, щоби здійснилися мрії, радить гороскоп.
Гороскоп для Овнів
Гороскоп на листопад 2022 для Овнів - що принесе останній місяць осені / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на листопад 2022 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, листопад починається з місячного затемнення 8 листопада. Крім того, цього дня закінчується коридор затемнень, який почався 25 жовтня. Фокус буде на фінансовій сфері. У Овнів зміниться джерело доходів, робота, будуть зміни в бізнесі. Наприклад, ви будете закривати свою справу або продавати нерухомість або інші цінні речі, тому що місячне затемнення часто ставить останню крапку.

Овнам варто більше піклуватися про себе, про своє харчування і спосіб життя, радить гороскоп. Також місячне затемнення може поміняти ваші плани, причому зміни можуть відбутися не одразу, а навіть через місяць. Варто бути готовими до того, що несподівано вас відріжуть від якихось ресурсів або фінансових потоків.

17 листопада чекайте зрушень в судових і юридичних справах, Ви отримаєте виплату аліментів або інших грошей через суд. Також просунуться процеси, пов'язані з іншими країнами. Можливо у вас почнуться романтичні стосунки з людиною, яка живе далеко.

18 листопада буде багато контактів, потрібно буде говорити, писати, виступати, публікувати, викладати.

23 листопада Сонце входить в дев'ятий будинок гороскопу і додає Овнам енергії і удачі. Ви поїдете кудись далеко, поідете у подорож або почнете шлях пошуку себе і сенсу життя. У Овнів буде шанс влаштуватися на роботу в міжнародну компанію, з'являться клієнти з іншої країни.

читайте такожГороскоп на листопад 2022 для Близнюків: несподівані зміни та великий проривЗ 23 листопада Овнам варто розчистити шлях для свого майбутнього, позбутися від усього непотрібного, оскільки зовсім скоро у вас почнуться кращі часи, говорить гороскоп. Астролог радить доробити всі старі справи, тому що вітер вже дме в потрібному напрямку, але щось незавершене, як якір, тягне вас назад.

"Може є одна справа, яка вас тримає, і потрібно, щоби це закінчилося, але ретроградний Марс загальмує процес до 12 січня. Доведеться ще докладатити зусиль, але при цьому у вас вже є плани на майбутнє. Щоб все у вас вийшло, сфокусуйтеся на позитиві та на своїй мрії", - порадила фахівець.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти