Гороскоп на грудень 2022: названо чотирьох невдах місяця - їм світить звільнення, травми і сварки

1 грудня 2022, 10:47оновлено 2 грудня 2022, 10:08
У перший місяць зими деякі знаки зодіаку можуть зіткнутися із серйозними труднощами та неприємностями, попередив астролог Влад Росс.
Влад Росс
Влад Росс розповів, кому зі знаків зодіаку не пощастить у грудні 2022 / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень 2022 і розповів, яким знакам зодіаку пощастить найменше в останній місяць року, що минає.

Зокрема, невдахами грудня стануть такі знаки зодіаку: Овен, Рак, Лев і Водолій. Про це фахівець розповів в інтерв'ю Главреду.

Зокрема, Овнам загрожують сварки і конфлікти, велика небезпека ДТП і нещасних випадків. Раки відчують занепад сил - їм краще більше відпочивати і не перенапружуватися. Левів можуть звільнити через підступи колег, а Водолії дратуватимуть оточуючих.

Гороскоп для Овнів на грудень 2022

Грудень 2022 року для Овна буде складним періодом. Марс, управитель Овна, як і раніше буде ретроградним, тому місяць пройде з величезним мінусом.

"Овен буде дуже гостро переживати цей період, його весь час відкидатиме назад. Проявити себе буде важко. Починати нові справи в цьому місяці безперспективно. Ймовірні неприємності, пов'язані з фінансовою сферою: можуть бути "наїзди" і відкриття кримінальних проваджень проти Овна", - попередив Росс.

У грудні представникам знака слід бути обережнішими з будь-якою отриманою інформацією, оскільки далеко не все, що вони будуть дізнаватися, буде для них корисним. А інформації надходитиме багато, і вона буде дуже різноманітною.

У грудні-2022 можливі поїздки і нові сприятливі знайомства. Місяць не буде пасивним і нудним. Зокрема, не виключені приємні несподіванки, особливо в роботі, наприклад, підвищення. Цілі Овна в грудні можуть несподівано змінитися.

Грудень обіцяє бути досить стресовим місяцем, і у Овна ці стреси проявляться у вигляді конфліктних ситуацій з близькими людьми і загальній нервозності через те, що неможливо діяти так, як хотілося б, або рухатися в звичному темпі й напрямку.

Особливо складний період - перші дві декади грудня.

"Після 20 грудня – після входження Юпітера в знак Овна – представників знака може відвідати її величність удача. Щоб знизити стрес, особливо в перші дві декади місяця, Овнам слід звернутися до минулого, проаналізувати і повторити те, що вже відомо. Повторення - мати навчання, таке для Овна гасло грудня", - сказав астролог.

Росс не радить з великим ентузіазмом братися за нову справу, витрачаючи на нього всю свою енергію. Овну в грудні все потрібно робити обережно, оскільки важливо економити сили. Краще підтягнути старі хвости, ніж плодити нові борги.

Стресова ситуація чекає Овна поблизу 8 грудня - велика небезпека ДТП і нещасних випадків. Тому в ожеледь краще взагалі не сідати за кермо.

Також Овнам не варто завантажувати себе фізичними вправами. Це не найкращий місяць для відвідування тренажерного залу. Однак слід більше ходити пішки, виїжджати за місто і бувати на свіжому повітрі.

Не потрібно хапатися за безліч справ одночасно. Краще повільно, але вірно просуватися в одній справі та доводити її до кінця.

Гороскоп на грудень 2022 для Раків

Грудень 2022 року для Раків пройде під знаком мінус. У цьому місяці Рак може відчути занепад сил, небажання діяти активно і напористо.

Представники знака віддадуть перевагу ролі спостерігача, не будуть втручатися в хід подій та провокувати розвиток складних драматичних ситуацій. І це буде кращим рішенням зараз, ніж діяти активно та імпульсивно. В іншому випадку можна нажити собі ворогів. Тому Раку краще задкувати назад і не встрявати у жодні конфліктні ситуації.

Важливо бути уважнішими в цей період до власного здоров'я, не перепрацьовувати і не йти в роботу з головою – потрібно залишати час для відпочинку. Перенапружувати нервову систему Ракам точно не варто, оскільки дуже ймовірні фізичні нездужання, і вони в більшій мірі будуть пов'язані з психосоматичним станом.

"Якщо Рак відчує, що ніякі його дії не приносять бажаного результату, то краще все-таки зупинитися в цьому бігу по колу, відійти в сторону і почекати, оглядаючись навколо і оцінюючи своє життя. Відпочинок Раку однозначно в цьому допоможе", - порадив Росс.

За його словами, Ракам бобое було б залишити країну – виїхати на новорічні свята куди-небудь під єгипетське сонце і на тепле море.

У цьому місяці перед Раком гостро можуть постати питання, пов'язані зі стосунками з іншими людьми, але з великою ймовірністю він залишиться задоволений своїми стосунками.

"Якщо буде важко морально, можна сміливо просити підтримки друзів або партнерів, але не з позиції жертви ("врятуйте мене"), а з позиції обміну ідеями, думками, часом, проведеним в приємному товаристві один одного", - вважає астролог.

Гороскоп на грудень 2022 для Левів

Для Лева грудень 2022 року буде непростим місяцем. У цей час можлива криза цілей і бажань. Лев може загубитися в потоці своїх думок і станів, і йому буде здаватися, що він не знає, чого хоче насправді. Важливо пам'ятати, що цей період не триватиме вічно, і Лев зможе впоратися з цим станом вже в найближчому майбутньому.

У грудні Леву слід зайнятися побутовими питаннями, приділити більше уваги роботі й подбати про здоров'я. Можуть бути приємні сюрпризи, фінансові підкріплення і вдалі покупки. Астролог радить їх зробити до 25 грудня.

"Стреси можуть бути пов'язані зі стосунками з друзями – можливі сварки, суперечки, непорозуміння. Леву буде складно що-небудь довести, через що його можуть навіть підсидіти колеги. На початку грудня не варто вступати у відкриту війну з людьми з оточення, особливо з колективами, в яких Лев знаходиться. Може постраждати репутація Лева, після чого його звільнять. Тому і з висуненням вимог до начальства краще почекати, щоб убезпечити себе", - порадив Росс.

Щоб знизити стрес, Леву слід присвятити час творчим заняттям - це допоможе знизити будь-які негативні відчуття. Навіть якщо Леву здаватиіеться, що натхнення його покинуло, потрібно спробувати звернутися до минулого, згадати старі хобі та захоплення, повернутися до них.

Гороскоп на грудень 2022 для Водоліїв

Водолія в грудні-2022 чекає вкрай важкий період. Водолій буде намагатися виділитися в цьому місяці, що дратуватиме оточуючих. Тому можуть бути сварки, суперечки, розбіжності, особливо з дітьми і коханими.

У грудні буде складно досягти компромісу з дітьми, можлива творча криза, коли ідеї Водолія буде непросто реалізувати саме в тому вигляді, в якому він хоче.

"Водолію важливо бути терплячішим. Цей період потрібен для того, щоб він більше уваги приділяв деталям, відкинув зайве і переглянув свої старі ідеї", - зазначив Росс.

У другій половині місяця Водолій може знайти відповіді на питання, які давно його мучили. Гарний час для метафізики, психології. Світогляд Водолія може круто змінитися. Може розкритися таємна інформація, після чого нарешті складеться пазл в голові представників знака.

Щоб знизити стрес, найкращим рішенням для Водолія буде звернутися всередину себе, проконсультуватися з психологом, астрологом, екстрасенсом, подумати над своїми істинними бажаннями і потребами. Хороший місяць для заняття психологією, налагодження контакту із собою, медитацій та поїздки в Індію в ашрам або на острів Балі.

Водолію буде корисно проводити час на самоті та створити навколо себе комфортну і спокійну обстановку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти