Гороскоп на лютий 2022 для Скорпіонів: у коханні - "італійські пристрасті", на роботі - підвищення

31 січня 2022, 08:04
Скорпіони стануть більш живими та енергійними, почнуть любити життя. Відбудеться нове знайомство, роман, з'явиться коханець або коханка, свідчить гороскоп 2022.
Скорпіон, гороскоп
На Скорпіонів чекають хороші новини і приїзд гостей, каже гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Скорпіонів. Перед представниками знака відкриються нові можливості, а вільні Скорпіони зустрінуть своє кохання.

Що принесе Скорпіонам молодик 1 лютого 2022

Місяць починається з молодика - 1 лютого з'єднаються Сонце і Місяць і народиться нова енергія в секторі нерухомості й місця проживання. На Скорпіонів чекають події, які торкнуться сім'ї та близьких. Можна купувати або продавати квартиру, переїжджати, починати будівництво будинку, ремонт. Гарний час для покупки автомобіля і створення комфортнішої та безпечнішої атмосфери вдома, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

4 лютого Скорпіони можуть поїхати до батьків, отримати новину від родичів або з'явиться новий член сім'ї.

Як Скорпіонам загадати бажання 2 лютого 2022

2 лютого 2022 року - чарівна дата. По-перше, двійки символізують партнерство і контакти. Крім того, двійка - це брама. Скорпіони можуть відкрити для себе нові можливості. Якщо скласти всі цифри дати 2.02.2022, то вийде одиниця - це потужне число, яке говорить про внутрішній стрижні.

Астролог радить провести ритуал на бажання 2 лютого 2022. Запаліть свічку і скажіть вголос свій намір: "Я хочу, я можу. У мене достатньо сил для чогось".

Проводити ритуал краще після години дня за київським часом і до кінця доби. Важливо озвучувати бажання, яке стосується особисто вас, а не когось іншого. Також потрібно бути відвертим і чесним із собою, тому що ретроградний Меркурій може привести до того, що з часом ваше бажання зміниться.

4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух. За три тижні, поки він був ретроградним, Скорпіони могли робити помилки, щось втрачати, могли затримуватися листи і посилки. Тепер же Меркурій розвертається в третьому домі спілкування, а значить нормалізується все, що пов'язано з контактами, зустрічами, переговорами, документами і поїздками. Можна купувати техніку, але краще це робити після 7 лютого.

4 лютого Сонце з'єднується з Сатурном в четвертому домі гороскопу.

"Якщо ви кудись переїдете, то це надовго. Якщо перейдете на нову роботу, то там ви затримаєтеся. Хороший період для отримання ПМЖ, громадянства, нового паспорта", - каже гороскоп.

читайте такожЗростання доходів, суперництво на роботі й щедрі подарунки: гороскоп Таро для Скорпіонів на 2022 рік

15 лютого Меркурій входить в четвертий дом гороскопу. Скорпіонам варто готуватися до приїзду гостей, отримання посилки або листа. Меркурій - як листоноша. Він принесе новини у вашу сім'ю, зазначила астролог.

16 лютого - повня в десятому дому гороскопу, це сектор кар'єри. Повний Місяць зазвичай вносить ясність і висвічує інформацію, дає відповіді на питання. Або самі Скорпіони почнуть "світитися" і стануть яскравішими, їх помітять. Цей день хороший для публічного виступу та реклами.

У Скорпіонів може змінитися начальник, будуть нововведення на роботі, ви навіть можете звільнитися або, навпаки, отримати підвищення. Розкриється таємниця - щось, про що ви підозрювали.

читайте такожГороскоп на картах Таро на лютий 2022 для водних знаків Зодіаку - Скорпіонів, Риб, Раків

19 лютого Сонце змінює знак входить в п'ятий дом гороскопу - це сектор удачі та любові до себе і до тих, хто з вами поруч.

Якщо у вас є свій бізнес або справа, то Сонце привнесе більше енергії. Після 19 лютого настає хороший період для змагань, конкуренції та суперництва.

"Сонце зробить Скорпіонів живішми, вони почнуть любити життя. Може бути нове знайомство, новий роман, коханець або коханка", - говорить гороскоп 2022.

Уран - планета змін, іноді несподіваних - принесе Скорпіонам сюрпризи, особливо тим представникам знака, які народилися 3-4 листопада. Непотрібні люди відійдуть, ви захочете звільнитися від якихось стосунків, може початися роман з людиною з різницею у віці, з іноземцем, людиною з іншої культури. У бізнесі можуть повністю помінятися клієнти.

"Венера і Марс весь місяць будуть поряд. Тож, дуже багато Скорпіонів відсвяткують День всіх Закоханих 14 лютого в парі. Хтось зустріне свою половинку. Можна розлучитися з одним партнером і одразу ж знайти іншого. В цілому, Венера і Марс принесуть гармонію і баланс", - розповіла астролог.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти