Гороскоп на січень 2022 року обіцяє Скорпіонам фатальну любов з першого погляду

27 грудня 2021, 08:14
Перший місяць нового року буде активним - Скорпіони розширять коло спілкування та відвідають будинок, в якому народилися, свідчить гороскоп на січень.
Скорпіон
На Скорпіонів чекає в січні важливе знайомство, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Скорпіонів.

Тема стосунків, спілкування та поїздок - найсильніша у Скорпіонів в перший місяць нового року, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

З 2 по 16 січня молодик в третьому домі гороскопу - це сектор спілкування. Тут зберуться п'ять планет - Сонце, Місяць, Меркурій, Венера і Плутон.

"Схоже, що на початку місяця у Скорпіонів буде дуже багато контактів, важливе знайомство. Ви можете отримати інформацію, яка переверне все ваше життя. Буде дуже багато ідей, ви будете з кимось консультуватися або підете вчитися і отримувати нові навички, підвищувати кваліфікацію. Це може бути покупка нової техніки, і вам буде потрібно навчитися нею користуватися", - сказала астролог.

3 січня Меркурій змінює знак і входить в четвертий дом гороскопу. Це сектор, який відповідає за ваше місце проживання і членів родини, батьків і рід.

"Меркурій може дати вам переїзд, зміну місця проживання, поїздку в гості до батьків. Скорпіони можуть вирішити зробити ремонт вдома або купити щось для додому, але покупки варто робити до 10 січня, оскільки з 14 числа Меркурій розвертається в ретроградний рух на три тижні. Не варто в цей період підписувати важливі документи, купувати цінні речі", - порадила астролог.

Після 14 січня може відбутися якесь повернення до минулого - зміна прізвища, прописки. Вас може згадати хтось із вашого дитинства і вийти на зв'язок. Також можлива поїздка в те місце, в якому ви виросли.

читайте такожГороскоп на картах Таро на грудень 2021 для водних знаків Зодіаку - Скорпіонів, Риб, Раків

17 січня - повний Місяць в дев'ятому домі гороскопу - це сектор подорожей.

"Дуже багато Скорпіонів кудись поїдуть в січні. Можливий навіть переїзд або покупка автомобіля", - свідчить гороскоп на місяць.

Повня в січні 2022 буде пов'язана з усім, що має відношення до закордону - віза, отримання громадянства, поїздка на навчання або онлайн-навчання, робота з клієнтами з-за кордону, знайомство з іноземцем, інтерес до інших культур або релігій. Також проясниться ситуація з юридичними справами і судовими процесами.

18 січня Уран, який з 19 серпня був ретроградним в секторі стосунків у Скорпіонів, розвертається в прямий рух.

"Якщо якась ситуація, пов'язана з іншими людьми або організаціями, у вас зависла із середини серпня, то 18 січня вона зрушиться з мертвої точки", - сказала астролог.

Уран ще символізує сюрпризи й непередбачені ситуації.

Найсильніше розворот Урану відчують Скорпіони, які народилися 3 листопада або з 1 по 7 листопада.

19 січня місячний кармічний вузол Раху входить на півтора року в сьомий дом шлюбу і стосунків.

"У найближчі півтора-два роки дуже сильною буде тема стосугків з іншими людьми, партнером, чоловіком, дружиною. Багато Скорпіонів вийдуть заміж і одружаться, хтось розлучиться, ситуація в шлюбі може помінятися. Зміняться стосугки з роботодавцем, може з'явитися багато клієнтів, зміниться коло спілкування - воно стане більше", - свідчить гороскоп на січень 2022 для Скорпіонів.

Кармічний вузол може дати нове знайомство і любов з першого погляду - почуття виникне раптово, як удар блискавки.
читайте такожРетроградна Венера 2021: астролог розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку

25 січня Марс - планета-управитель Скорпіонів, яка символізує активність, дії, бажання і пристрасть - входить в третій дом гороскопу.

"Ви з величезною енергією почнете щось вивчати або кудись їздити. Можуть бути відрядження, покупка транспорту. Варто побоюватися конфліктів з родичами і сусідами.

29 Венера - планета краси, гармонії, любові та грошей - розвертається в прямий рух.

"Весь цей час Скорпіонам могло не вистачати або грошей, або гармонії. Після 29 числа ситуація зміниться. Є шанс з кимось познайомитися на якихось курсах, уроках, онлайн. Після 7 лютого почнеться хороший період для блогерства, реклами, будь-якої діяльності в Інтернеті", - додала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти