Гороскоп на лютий 2022 року для Близнюків: флірт, романтика і великий прибуток

26 січня 2022, 15:37
У лютому Близнюки можуть отримати допомогу ангела-хранителя, бачити віщі сни та своє минуле втілення, свідчить гороскоп на місяць.
гороскоп, Близнюки
Близнюки отримають прибуток, каже гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 для Близнюків.

Другий місяць року почнеться з молодика 1 лютого - Сонце і Місяць з'єднуються та народжують нову енергію в дев'ятому домі гороскопу - це сектор удачі, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

На Близнюків чекає подорож за кордон, знайомство з іноземцями, вивчення іноземної мови або занурення в нову культуру або релігію. Можуть з'явитися клієнти з інших країн.

"Це дуже хороший період для будь-яких процесів, пов'язаних з юридичними процесами. Ситуація почнеться рухатися з 4 лютого, коли Меркурій - планета, яка управляє знаком Близнюки - розвернеться в прямий рух, та ще й у восьмому домі грошей", - розповіла астролог.

Близнюки отримають прибуток після 7-8 лютого, свідчить гороскоп на місяць. Причому це будуть не зароблені гроші - повернення податків, гроші батьків, чоловіка або дружини, спадок.

Якщо ви плануєте брати кредит, то найімовірніше вам його дадуть, зазначила фахівець.

2 лютого 2022 - що станеться у Близнюків

02. 02. 2022 - містична дзеркальна дата.

"Незважаючи на ретро Меркурій, ви можете поставити намір або провести ритуал на бажання. Краще це робити після 13:00 за київським часом, коли Місяць вже увійде в знак Риби та буде сильним. А Риби - це знак дива, казки і чарівництва", - розповіла Анжела Перл.

2 лютого 2022 Близнюки зрозуміють, як вони сильні, і що їхньої волі достатньо, щоби реалізувати задумане.

"Це як світанок нового дня, як визнання того, що я одна або я один чогось вартий. Ви навіть можете вимовити цю фразу: мене достатньо для виконання мого бажання, моєї енергії достатньо, мені більше ніхто не потрібен, я одна можу це зробити. Це і є визнання своєї сили", - порадила фахівець.

Перл порекомендувала загадувати таке бажання, в якому Близнюки точно впевнені. Адже ретроградний Меркурій може зробити так, що з часом вони передумають і отримають те, що їм зовсім не потрібно.

читайте такожРетроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

У лютому 2022 Близнюки можуть отримати допомогу ангела-хранителя, бачити віщі сни та своє минуле втілення.

4 лютого Сонце з'єднається із Сатурном в дев'ятому домі гороскопу.

"Сатурн накладає на нас відповідальність і почуття обов'язку. Він символізує роботу. Близнюки можуть відправитися у відрядження або дати якусь обіцянку, підписати контракт", - свідчить гороскоп 2022.

15 лютого Меркурій змінює знак і входить в дев'ятий дом гороскопу. Ця планета символізує комунікацію. Близнюки купуватимуть квитки, оформлятимуть візу для поїздки або закордонний паспорт. Відбудеться знайомство з людиною іншої культури або з іншої країни.

читайте такожКуватимуть гроші й пробиватимуть стіни: Таро прогноз для Близнюків на 2022 рік

16 лютого - повний місяць в секторі спілкування. Повня зазвичай призводить до кульмінації подій. Близнюки зберуть урожай своїх зусиль. Представники знака отримають ліцензію або сертифікат, проясниться якась інформація про членів родини, приїдуть в гості родичі.

19 лютого Сонце змінює знак і входить в 10-й дом гороскопу. Це сектор досягнень.

"Ви станете популярні, вас помітять. Це гарний час для публічного виступу, захисту дисертації, складання іспиту. Близнюки отримають новину про начальника або організацію, в якій працюють", - свідчить гороскоп на місяць.

Упродовж усього лютого Венера і Марс будуть з'єднуватися, особливо 14 числа - в День всіх закоханих.

"У всіх Близнюків буде бажання близькості, флірту, романтики", - зазначила Анжела Перл.

читайте такожГороскоп Таро на лютий 2022: Близнюки стануть везунчиками місяця

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти