Гороскоп на лютий 2022 року для Козерогів: великий прибуток і зцілення від душевних травм

30 січня 2022, 07:33
Буквально з перших чисел місяця до Козерогів прийде прибуток. З'явиться нова робота, проєкт або клієнт, ідея, як заробити іншим способом, говорить гороскоп.
гороскоп, Козеріг
2 лютого 2022 Козерогам потрібно обов'язково загадати бажання, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Козерогів.

Фінансова тема - основна у Козерогів у другий місяць нового року. Буде прибуток, нова робота, прийдуть гроші з несподіваних джерел.

1 лютого - молодик у другому домі гороскопу. Це сектор грошей. У Козерогів буде все добре з фінансами, прийде прибуток, може з'явитися нова робота, новий проект або клієнт, з'явиться ідея, як заробити іншим способом. Козерогам повернуть борг, фінансово допоможуть батьки, буде прибуток від інвестицій, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Дзеркальна дата 2 лютого 2022 - що станеться

2 лютого 2022 - сильна магічна дата. У цей день після 13:00 за київським часом і до півночі можна провести ритуал на бажання. Для цього вийдіть на балкон, розставте руки і голосно скажіть свій намір. Можете написати своє бажання на листочку або зняти відео на телефон. Загадувати потрібно лише те, що стосується особисто вас.

"Подумайте добре, чого ви насправді хочете. Бажання має бути лише одне, щоби фокус був тільки на ньому", - порадила астролог.

4 лютого Меркурій розвертається після трьох тижнів ретроградного руху. Протягом цього періоду щось могло затримуватися, не виходити, ламатися, загубитися.

"Меркурій міг влаштовувати всякі капості Козерогам. Після 4 лютого планета розгорнеться у вашому знаку в першому домі, а це означає, що можна будувати плани і щось починати", - зазначила Перл.

У лютому в житті Козерогів щось фундаментально вкоренитися. Наприклад, якщо ви вийдете на нову роботу, то затримайтеся там надовго.

Сатурн буде з'єднуватися із Сонцем у другому домі грошей - Козероги можуть взяти на себе якусь додаткову відповідальність. Це може бути підвищення по роботі, розширення бізнесу, підвищення зарплати. Козероги можуть взяти на себе фінансову відповідальність за сім'ю, за інших людей, стати на чолі сімейного бізнесу, свідчить гороскоп 2022.

"Якщо ви зважитеся відкривати бізнес, то знайте - по Сатурну це не буває легко. Потрібно буде постійно докладати багато зусиль", - зазначила астролог.

читайте такожГороскоп Таро для Козерогів на 2022 рік обіцяє їм кар'єрне зростання і глобальні зміни

15 лютого Меркурій змінює і входить в сектор грошей. Козерогів чекає прибуток, наприклад, від угоди купівлі-продажу.

16 лютого - повня теж у фінансовому секторі. Прийдуть не зароблені гроші, а, наприклад, гроші чоловіка, дружини, батьківські гроші, отримання спадщини, виплата грошей по страховці, державна допомога, інвестиції.

"Якщо фінанси - не ваша тема, то повня принесе вам звільнення від травм дитинства, ви зцілите і залікуєте свої рани. В особисті стосунки повя може принести інтим або відверту розмову. Відкриється таємниця", - розповіла астролог.

читайте такожГороскоп на картах Таро на лютий 2022 для земних знаків - Тельців, Дів, Козерогів

19 лютого Сонце входить в третій дом спілкування і контактів. Буде багато зустрічей, листувань, дзвінків. Відбудеться відрядження. Козероги підуть навчатися новим навичкам.

Астролог додала, що планета Юпітер додасть Козерогам позитиву в лютому. Розшириться коло спілкування, у блогерів стане більше підписників. Найбільше Юпітер допомагатиме тим Козерогам, які народилися з 29 грудня по 4 січня.

Крім того Венера і Марс будуть з'єднуватися впродовж усього місяця. З'явиться бажання бути з кимось в парі, а в стосунках запанує гармонія і любов. Особливо вібрації Венери та Марса відчують ті Козероги, які народилися з 2 по 15 січня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти