Вагітність, новий роман і цінний подарунок: гороскоп на січень 2022 року для Козерогів

27 грудня 2021, 11:38
Козероги отримають вигідну пропозицію по роботі, а з 14 січня по 4 лютого може бути пауза в доходах. Гороскоп на місяць радить сфокусуватися на самооцінці.
Гороскоп на 2022 рік
Гороскоп на січень 2022 року для Козерогів обіцяє їм грошовий подарунок і цінну покупку / ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Козерогів.

У перший місяць нового року Козерогам потрібно сконцентруватися на собі, своїй самооцінці та прийняти себе такими, якими вони є, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

2 січня - молодик у першому домі гороскопу. Щось нове увійде у ваше життя буквально з перших днів нового року.

"Новий рік - новий початок. Козероги дадуть собі установку: сідаю на дієту, переходжу на нову роботу, переїжджаю. У представників знака почнеться новий цикл життя. Може відбутися знайомство, можуть початися нові стосунки. Новина про вагітність, рішення відкрити бізнес, зміна стилю, іміджу, прізвища - будь-які зміни, які відкриють нову сторінку", - сказала астролог.

3 січня Меркурій змінює знак і входить в сектор грошей. У Козерогів може з'явитися ідея, як заробляти по-новому, буде пропозиція нової роботи або спільного бізнесу.

"З 3 по 14 січня Козероги займатимуться питаннями нових джерел доходу. Можливе отримання подарунків у вигляді грошей, цінна покупка", - свідчить гороскоп на місяць.

З 14 січня по 4 лютого Меркурій буде ретроградним в секторі грошей. У цей період не варто підписувати важливі документи, інвестувати, здійснювати покупки на великі суми.

"Зберігайте чеки, щоби можна було обміняти товар, тому що ретро Меркурій не дуже вдалий час для покупок", - зазначила астролог.

Також в цей період Козероги можуть закрити фінансові діри, перефінансувати кредит, віддати борги, повернутися на стару роботу, може відновитися старе джерело доходу.

"З 14 січня по 4 лютого може бути пауза у надходженні доходів. Ви будете чекати приходу якихось грошей. Виникне необхідність переробити якийсь проект", - додала астролог.

17 січня повний місяць в сьомому домі стосунків з іншими людьми і організаціями. Особливо сильно повню відчують ті Козероги, які народилися 15 по 21 січня.

"Тема стосунків проясниться: як до вас ставляться інші люди. Актуальною стане тема шлюбу, розлучення, звільнення з роботи. Повня дуже часто ставить останню крапку, доведеться ухвалити рішення. Те, що накопичилося, виллється в повний місяць 17 січня. Ви навіть можете перервати спілкування з усіма людьми, з якими спілкувалися раніше", - сказала астролог.

18 січня Уран - планета несподіванок і сюрпризів - розвертається в п'ятому домі гороскопу - це сектор дітей, любові. Уран був ретроградним з 19 серпня.

"Якщо ви не бачилися з дітьми або коханими весь цей час, то тепер Уран розвернеться і дасть "зелене світло" для зустрічей, поїздок і подорожей. Радість повернеться у ваше життя. Якщо у вас не виходило завагітніти, то зараз це може статися, це стосується і природної вагітності, і ЕКЗ", - зазначила Анжела Перл.

19 січня північний місячний кармічний вузол Раху на півтора року входить в п'ятий дом гороскопу.

"Якщо ви плануєте дітей, то в найближчі півтора-два роки у вас точно з'явиться дитина", - свідчить гороскоп на січень 2022 для Козерогів.

Кармічний вузол показує на чому, ми будемо фокусувати наше життя. У Козерогів це сектор дітей та любові, зокрема і любові до себе. Представники знака отримуватимуть більше задоволення від життя.

У представників творчих професій почнеться світла смуга - буде багато виступів.

читайте такожГороскоп на картах Таро на грудень 2021 для земних знаків - Тельців, Дів, Козерогів

25 січня Марс входить в знак Козерога. Ця планета дуже сильна - вона дасть поштовх до дій.

"Хтось спортом займеться, хтось купить новий автомобіль, хтось нарешті висловить те, що думає, хтось кудись поїде. Марс дасть Козерогам активність", - сказала астролог.

Січень закінчиться тим, що 29 січня Венера розвернеться в прямий рух в першому домі гороскопу.

"Це планета цінностей і самооцінки, вона вказує Козерогам на те, щоби вони знайшли свої таланти, визначилися, за що вони себе люблять", - говорить гороскоп на місяць.

"Тема любові до себе, самооцінки у Козерогів дуже важлива в січні. Багато хто до кінця місяця зрозуміє, що ви єдині в своєму роді. Починайте себе цінувати і любити такими, як ви є. Не думайте, які очікування у соціуму і не порівнюйте себе з іншими людьми", - резюмувала Анжела Перл.

читайте такожРетроградна Венера 2021-2022: дати і що категорично не можна робити

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти