Гороскоп на лютий 2022 року для Раків: почнеться смуга везіння, астролог назвала дату

27 січня 2022, 17:05
Лютий - хороший фінансовий місяць. Буде прибуток і вигідні пропозиції по роботі. Ракам, які хочуть завести дитину, потрібно ловити вдалий момент.
рак, гороскоп
Раки стануть везунчиками місяця, каже гороскоп на лютий 2022 / Фото pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Раків.

Другий місяць року почнеться з молодика 1 лютого - Сонце і Місяць з'єднуються і народжують нову енергію у восьмому домі фінансів. У зв'язку з цим в перших числах місяця на представників знака чекає прибуток, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

При цьому Раки отримають не зароблені в прямому сенсі гроші. Це може бути зростання інвестицій, повернення податків, аліменти, допомога держави або новина про спадщину. Також це можуть бути гроші чоловіка і дружини, фінансова допомога від батьків.

2 лютого 2022 - що станеться в житті Раків

За словами астролога, 2.02.2022 - це дуже сильна дата. Якщо скласти всі цифри разом, то вийде одиниця - енергетично це початок.

"Це нова можливість, починання, нові двері, які відкриються перед вами. Будьте сміливими й зробіть цей крок. Озвучте свій намір, напишіть бажання або сформулюйте його подумки. 2 лютого 2022 - це третій місячний день, символом якого є барс, що готується до стрибка. Будьте цим барсом, який нічого не боїться", - порадила Анжела Перл.

Фахівець додала, що проводити ритуал на бажання 2.02.2022 краще після 13:00 за київським часом, коли Місяць увійде в знак Риби і стане сильним.

"Риби символізують диво, казку, мрію, містику. Це коли неможливе стає можливим", - зазначила астролог.

Важливо врахувати, що до 4 лютого Меркурій буде ретроградним, тому важливо ретельно продумати своє бажання, щоби потім не виявилося, що ви попросили те, що вам зовсім не потрібно.

читайте такожРетроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

З 4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух - почнуть прискорюватися справи, пов'язані з документами, поїздками, угодами. У Раків Меркурій розвертається в секторі стосунків, партнерства, знайомств і шлюбу - це означає, що з'явиться прогрес і в цих сферах життя.

З 4 лютого Раки можуть брати кредит або іпотеку, оформляти кредитні картки, брати на себе фінансові зобов'язання.

З 15 лютого розпочнеться вдалий час для переговорів, збору інформації з приводу інвестицій, внутрішньої трансформації та зачаття.

"Тож, якщо ви плануєте дітей, то лютий - хороший місяць", - свідчить гороскоп 2022.

16 лютого - повня у другому домі доходів, прибутку, зарплати. На Раків чекає хороший фінансовий місяць. Можна отримати вигідну пропозиції по роботі, підробіток, нового клієнта або проект. Вдалий момент для того, щоби підвищити вартість своїх послуг.

читайте такожГороскоп Таро для Раків на лютий 2022: криза, крутий поворот і подарунок небес

19 лютого Сонце змінює знак і входить в дев'ятий дом гороскопу - це сектор подорожей. Можлива поїздка за кордон, з'явиться бажання вивчати іноземну мову, на Раків чекає знайомство з іноземцем. Проясниться ситуація щодо віз, ПМЖ, закордонних паспортів.

"Юпітер - планета удачі й подарунків - робить супераспект знаку Раку з лютого і до середини травня. Якщо у вас день народження з 29 червня по 6 липня, то Юпітер принесе вам подарунки вже в лютому, іншим Ракам потрібно буде почекати до наступного місяця", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти