Гороскоп на лютий 2022 року для Риб: астролог порадила ловити удачу за хвіст

31 січня 2022, 05:03
Весь 2022-й рік буде дуже вдалим для Риб. Потрібно ризикувати, подорожувати, дарувати собі подарунки та радісні емоції, каже гороскоп.
гороскоп, Риби
У лютому Риби можуть зайнятися езотерикою або ясновидінням, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Риб.

Весь місяць буде вдалим. Якщо зараз ви відчуваєте втому і виснаження, то після 19 лютого додасться сил та енергії.

Молодик 1 лютого 2022 - що цей день принесе Рибам

Місяць почнеться з молодика 1 лютого в дванадцятому домі гороскопу, який символізує далекі землі. Якщо у Риб є плани поїхати подорожувати, вчитися або працювати за кордон, то ви вже можете почати це реалізовувати, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

З цього молодика Риби можуть зайнятися езотерикою, ясновидінням, розвинути свою інтуїцію або записувати сни і розгадувати їхнє значення. Молодик може посприяти тому, що Риби поїдуть в санаторій, монастир, святі місця або будуть відвідувати когось в лікарні. Це день хороший для звільнення та очищення.

2 лютого 2022 - що станеться у Риб і як загадати бажання

2.02. 2022 - магічна дзеркальна дата. У цей день можна загадувати бажання. Астролог радить озвучити свій намір вголос після 13:00 за київським часом - з цього часу і до кінця доби Місяць буде дуже сильним, і ваш ангел-хранитель і Всесвіт почують ваше бажання.

Можете написати бажання на папері та покласти в затишне містечко, поки воно не здійсниться.

"Меркурій ретроградний, тому ми можемо передумати. Обов'язково подумайте, чого ви хочете насправді", - порадила Анжела Перл.

читайте такожРетроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух. Він був ретроградним впродовж трьох тижнів і міг створювати неприємності. Після 4 лютого вже можна купувати техніку, підписувати документи.

Меркурій розвертається у Риб в секторі друзів, тому представників знака чекають зустрічі, нові знайомства, спілкування в соцмережах.

15 лютого Меркурій змінює знак і може дати Водоліям подорож, покупку, отримання візи, поїздку. Цей період дуже хороший для того, щоби розслабитися і відпочити.

16 лютого - повня. Риби займуться режимом дня - стежитимуть за тим, як вони харчуються, скільки рухаються, чи займаються спортом. Може, ви підете до зубного лікаря, дієтолога, вирішите ходити в спортзал.

У питаннях роботи повний місяць 16 лютого може привести до того, що Риби вирішать змінити вид діяльності, звільнитися, закінчиться проект, ви дізнаєтеся новину про колегу. Якщо у вас свій бізнес, то ви можете вирішити найняти помічників, свідчить гороскоп 2022.

читайте такожГороскоп Таро на 2022 рік: астролог передрекла Рибам найщасливішу долю19 лютого Сонце змінює знак і входить в знак Риби.

"Сонце одразу додасть енергії. Якщо з 1 по 19 число ви почувалися трошки розслаблено, не було сил та енергії, то тепер самопочуття і настрій покращаться", - зазначила астролог.

Деяких Риб в лютому чекають подарунки долі, які принесе Юпітер. Більше за інших пощастить тим Рибам, які народилися з 26 лютого по 4 березня.

"Венера і Марс весь лютий і березень будуть в парі летіти по небу. Риби захочуть бути у стосунках та будуть відкриті для кохання. З'єднання цих планет принесе баланс і гармонію. Гарний час для примирення, знайомств, романтичних стосунків, зміни кола спілкування", - свідчить гороскоп.

В цілому, 2022-й рік буде дуже вдалим для Риб - їм потрібно ловити удачу за хвіст, адже наступного разу такий рік буде через 12 років.

"Святкуйте свій день народження так, ніби це Новий рік. Купуйте собі подарунки, не чекайте їх лише від інших. Собі теж покажіть, як ви себе любите. Нехай цей рік буде найкращим, тому що у вас ще й Юпітер у вашому знаку. Цей рік просто не може бути поганим. Користуйтеся можливостями, подорожуйте, ризикніть, тому що наступного разу такий рік буде лише через 12 років", - сказала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти