Нова мрія, яскравий роман та кар'єрний ріст: гороскоп на січень 2022 року для Риб

28 грудня 2021, 18:31оновлено 28 грудня 2021, 20:51
Весь січень Риби крок за кроком будуть йти до своєї мрії. Те, що ви почнете робити з 25 січня, стане основою для майбутнього, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп на сьогодні
Гармонія повернеться у життя Риб після 29 січня, свідчить гороскоп на місяць / noutati.info

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Риб.

У перший місяць нового року у Риб може відбутися романтичне знайомство. За словами астролога, не факт, що воно буде довгим, але натомість дуже яскравим. Крім того, можуть розкритися таємниці вашої коханої людини, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

2 січня - молодик в одинадцятому домі гороскопу - це сектор майбутнього, мрії, планування.

"Схоже, ви будете будувати великі плани щодо того, ким і де ви себе бачите в майбутньому. Риби можуть увійти в новий колектив, вийти на нову роботу, познайомитися з кимось, зміниться коло спілкування", - прогнозує астролог.

Можливо представники знака почнуть якусь діяльність в Інтернеті. Молодик також ознаменує шлях до нової мрії.

3 січня Меркурій змінює знак і входить в дванадцятий дом гороскопу - це сектор, який відповідає за далекі країни та ізоляцію. Хтось поїде за кордон, а хтось проведе час вдома в тиші й далеко від зовнішнього світу.

Деякі Риби займуться своїм здоров'ям - пройдуть обстеження, запишуться до зубного лікаря, відправляться в санаторій.

17 січня - повня у п'ятому домі творчості. До цієї дати проясниться ситуація навколо ідеї, яку ви обмірковували. Вам стане зрозуміло, як все організувати найкращим чином.

"Якщо у вас творча професія - ви актор, співак, музикант, танцюрист - то цей повня дасть вам хороші шанси й можливості. Ви отримаєте вигідну пропозицію", - свідчить гороскоп на місяць.

Крім того, 17 січня у Риб може відбутися романтичне знайомство. За словами астролога, не факт, що воно буде довгим, але натомість дуже яскравим. Також повний Місяць може розкрити таємницю людини, з якою ви зустрічаєтеся. Є ризик дізнатися про коханцев/коханок.

читайте такожГороскоп на картах Таро на грудень 2021 для водних знаків зодіаку - Скорпіонів, Риб, Раків

18 січня Уран - планета несподіванок, сюрпризів, змін - розгортається в прямий рух в третьому домі гороскопу. Це сектор контактів, зв'язків, важливих знайомств, інформації. Уран був ретроградним з 19 серпня і гальмував процеси.

"Після 18 числа відкриється канал у всьому, що стосується спілкування, навчання, отримання нових навичок, поїздок і навіть переїзду. Нові люди точно увійдуть у ваше оточення", - зазначила Анжела Перл.

19 січня північний місячний кармічний вузол Раху на півтора року входить в третій дом гороскопу.

"Раху зазвичай розширює ту сферу життя, в яку входить. У найближчі кілька років у вас буде більше поїздок. Ви будете займатися самоосвітою, поліпшуватимуться навички спілкування з іншими людьми. Цей кармічний вузол може принести важливе знайомство, яке відкриє для вас нові можливості й горизонти", - свідчить гороскоп на січень 2022 для Риб.

25 січня Марс входить в одинадцятий дом гороскопу - зазвичай, він символізує велику кількість людей. Ви можете піти на концерт, організовувати свято (весілля, день народження).

"Здається, ніби весь січень ви буде матеріалізувати щось, перетворювати свою мрію та вкладати туди енергію для виконання. З 25 січня це вже не фантазії, а конкретні дії для реалізації мети. Те, що ви почнете робити з 25 січня, це вже основа для майбутнього", - зазначила астролог.

З 29 січня 2022 року Венера - планета любові та грошей - розгортається в прямий рух.

"Якщо у вас не було заробітку в січні, то з 29 числа гроші почнуть до вас приходити. Якщо щось було незрозуміло в романтичних стосунках, всі любовні справи налагодяться в кінці місяця. Гармонія повернеться в наше життя", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти