Гороскоп на лютий 2022 року для Тельців: названо день виконання бажань та інші важливі дати

26 січня 2022, 06:36
У лютому всім Тельцям захочеться бути в парі, отримувати й проявляти любов. Багато представників знака зустрінуть свою половинку, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп, Телець
На Тельців чекає багато спілкування і контактів, свідчить гороскоп на лютий 2022 / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Тельців.

Місяць почнеться з молодика 1 лютого. Сонце і Місяць з'єднаються і породять нову енергію в десятому домі гороскопу. Це сектор досягнень, статусу, кар'єри. Тельці можуть отримати нову роботу, з'явиться новий начальник або новини про організацію, в якій ви працюєте,

Шлюб, розлучення або вагітність - це також новий статус, зазначила астролог на своєму Youtube-каналі.

Дзеркальна дата 2.02. 2002 - що "світить" Тельцям і як загадати бажання

2 лютого 2022 року - магічна дата, в цей день добре сформувати намір або загадати бажання, зробити перший крок у напрямку своєї мети.

Анжела Перл розповіла, як загадати бажання 2 лютого 2022. За її словами, його можна написати, проговорити вголос або просто думати.

"Запаліть свічку і думайте про те, чого ви хочете. Але робити це потрібно після 13:00 за київським часом", - поділилася фахівець.

Є один нюанс в ритуалі бажань 2 лютого. Оскільки Меркурій ретроградний в цей період, то ми можемо поміняти свою думку.

"Тому будьте відверті й чесні з собою. Загадуйте лише те, чого ви дійсно дуже хочете, те, в чому ви впевнені, тому що бажання здійсниться, але ви потім можете раптом зрозуміти, що це не те, чого ви хотіли", - зазначила астролог.

2 лютого Уран - планета сюрпризів - може дати Тельцям несподівані ситуації та круті повороти в долі, відкриються нові двері, свідчить гороскоп 2022.

З 4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух в дев'ятому домі гороскопу. Всі юридичні та судові справи зрушаться з мертвої точки, просунуться процеси, пов'язані з документами - отримання візи, паспорта, покупка квитків.

Також 4 лютого Сонце з'єднується із Сатурном в десятому домі гороскопу.

"Сатурн - це планета відповідальності. На роботі Тельцям можуть дати більше обов'язків. Є шанс отримати підвищення", - розповіла астролог.

читайте такожТаро прогноз для Тельців на 2022 рік: астролог назвала найдоленосніші місяці

15 лютого можливе отримання новин, надійде важливий дзвінок або e-mail.

16 лютого - повня в четвертому домі гороскопу. Це сектор місця проживання. Проясняться справи, пов'язані з нерухомістю, ремонтом, батьками (особливо батьком), переїздом.

Анжела Перл додала, що в лютому всім Тельцям захочеться бути в парі, отримувати і проявляти любов. Багато представників знака зустрінуть свою половинку.

читайте такожГороскоп Таро для Тельців на лютий 2022: сплеск емоцій, крутий поворот і щастя в кінці

19 лютого Сонце змінює знак і входить в 11-й дом гороскопу. Це сектор мрії та планів на майбутнє.

"Ви дійсно почнете робити якісь кроки в напрямку мрії. Крім того, в лютому у Тельців буде багато зустрічей з друзями і спілкування, зокрема і онлайн. У січні було багато ретроградних планет, в лютому життя прискориться і почне налагоджуватися", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти