Гороскоп на лютий 2022: на Водоліїв чекає супермісяць - нова любов, великий прибуток і зміна іміджу

30 січня 2022, 14:09
Самотні Водолії зустрінуть другу половинку. У деяких представників цього знака зодіаку почнеться вигідне ділове партнерство, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп, Водолій
2 лютого 2022 Водолії обов'язково повинні загадати бажання, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Водоліїв.

Лютий стане супер місяцем для Водоліїв, можна буде загадати бажання, зустріти свою другу половинку, досягти повної гармонії в родині, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Молодик 1 лютого 2022 - що цей день принесе Водоліям

Молодик 1 лютого буде в знаку Водолія та принесе в життя представників цього знака свіжу енергію та новий цикл життя. Особливо це торкнеться тих Водоліїв, які народилися в перший тиждень лютого.

Водоліїв чекає шлюб, народження дитини, нова робота або місце проживання. Самотні Водолії зустрінуть другу половинку. У деяких представників цього знака зодіаку почнеться вигідне ділове партнерство. З'явиться новий клієнт.

Молодик - гарний час для того, щоби змінити стиль - можна поміняти зачіску або колір волосся, поліпшити тіло, змінити гардероб.

2 лютого 2022 що станеться у Водоліїв і як загадати бажання

2.02. 2022 - магічний день по розташуванню планет, можна провести ритуал на бажання. Після 13:00 за київським часом і до кінця доби Місяць буде дуже стильний, і Всесвіт вас почує.

Астролог порадила вийти на вулицю, балкон, відкритий простір і вимовити свій намір вголос:

"Я точно знаю, мене достатньо, моєї енергії вистачить для того, щоби...". Можна запалити свічку і написати своє бажання на листочку або записати відео на телефон.

4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух після трьох тижнів ретроградного. Цей період був хороший для завершення якоїсь роботи, ремонту, проекту.

"Якщо весь цей час ви шукали якусь інформацію або провели цей час в ізоляції або в лікарні, то в лютому ці процеси завершаться", - розповіла астролог.

Цього ж дня, 4 лютого, Сонце з'єднується з Сатурном в знаку Водолія. Якщо ви візьмете на себе відповідальність або зобов'язання, то вони залишаться з вами надовго. Сильніше за інших вплив Сатурна відчують Водолії, які народилися 5 або 6 лютого.

читайте такожГороскоп Таро для Водоліїв: які зміни на вас чекають в 2022 році

15 лютого Меркурій входить в знак Водолія. Ви отримаєте новину, інформацію, документи, відбудеться нове знайомство. Водолії можуть піти вчитися і освоювати нові навички.

16 лютого - повня в секторі шлюбу, любові, стосунків, партнерства.

"Це суперповня для Водоліїв. Якщо ви вже в парі, то повня внесе ясність у ваші стосунки. Це може бути серйозна розмова, пропозиція руки і серця, а може бути і розставання. Повня може ставити останню крапку, буде кульмінація подій. Причому повний Місяць вплине не лише на романтичні, але і на ділові відносини теж", - говорить гороскоп 2022.

16 лютого Водолії можуть або про щось домовитися, або вирішити, що кожен рухається у своєму напрямку. На роботі повний Місяць може принести звільнення або, навпаки, отримання нового контракту.

19 лютого Сонця змінює знак і входить в сектор грошей. Фінансова ситуація пожвавиться, буде прибуток - інвестиції, допомога від батьків, цінний подарунок. З 19 лютого Водолії можуть підняти ціни на свої послуги, збільшиться кількість клієнтів.

читайте такожГороскоп на картах Таро на лютий 2022 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків

У лютому і березні Венера буде з'єднуватися з Марсом.

"Ці дві планети символізують жіночу і чоловічу енергії та принесуть Водоліям гармонію та баланс. Лютий - хороший місяць ля того, щоби бути разом, домовитися про щось, зустріти свою любов, помиритися, поїхати за місто, на дачу, в подорож", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти