Гороскоп на січень 2022 обіцяє Водоліям таємний роман, повернення екскоханого та зміну іміджу

29 грудня 2021, 05:23оновлено 3 лютого 2022, 14:17
У січні Водолії будуть фокусуватися на стосунках, здоров'ї, місці проживання та нерухомості. До кінця місяця все стане на свої місця, свідчить гороскоп.
Водолій
Гороскоп на січень 2022 року обіцяє Водоліям відновлення стосунків з колишнім коханим / flickr.com/caitlinmallory

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Водоліїв.

У перший місяць нового року у Водоліїв буде фокус на стосунках, здоров'ї, місці проживання та нерухомості. До кінця січня все проясниться і стане на свої місця, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

2 січня - молодик в дванадцятому домі гороскопу. Риби почнуть рік з відпочинку і тайм-ауту - поїдуть в якесь ізольоване місце, на дачу, в ретрит, за кордон відпочивати на острів. Або будуть розслаблятися вдома перед телевізором.

У цей період можуть початися таємні стосунки, наприклад, з колишнім коханим.

3 січня Меркурій змінює знак і входить в знак Водолія. Це сектор, який відповідає за наші думки. Водолії будуть обмірковувати якусь ідею, отримають інформацію або плануватимуть майбутнє.

У представників знака фокус буде на собі - Водолії можуть замислитися над тим, як змінити свою зовнішність, імідж, зайнятися спортом. Ці процеси можуть тривати до 4 лютого, оскільки 14 січня Меркурій розвертається в ретроградний рух.

"Під час ретро Меркурія можна повернутися до чогось минулого, можуть з'явитися ваші колишні кохані, виникне необхідність щось передумати, перепідписати, переоформити", - зазначила астролог.

читайте такожГороскоп по картах Таро на грудень 2021 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків

17 січня - повня в шостому домі роботи і здоров'я.

"У цей день може завершитися проект, з'явиться ясність в роботі, може бути звільнення, підвищення або пропозиція нової роботи - відбудеться щось таке, до чого справа вже йшла. Повний Місяць висвітить ці моменти, і ви дізнаєтеся те, про що вже здогадувалися", - свідчить гороскоп на місяць.

Водолії можу вирішити провести обстеження організму, змінити режим харчування, зайнятися спортом, стати активниішми.

18 січня Уран - планета несподіванок, сюрпризів, змін - розвертається в прямий рух в четвертому домі гороскопу. Це сектор, що пов'язаний з переїздом або нерухомістю - купити, продати, здати або зняти, оформити документи тощо.

"Після 18 січня всі питання, пов'язані з нерухомістю, зрушаться з мертвої точки, особливо якщо вони гальмувалися останні півроку, поки Уран був ретроградним", - зазначила астролог.

19 січня північний місячний кармічний вузол Раху на півтора року входить в входить в четвертий дом гороскопу. Він завжди фокусує нашу увагу на сфері дому, нерухомості, місця проживання.

"Може, ви почнете будувати будинок, переїдете найближчим часом, може станете працювати вдома і, відповідно, проводитиме там більше часу. Відбуватиметься щось пов'язане з вашим будинком, родиною та місцем проживання", - зазначила Анжела Перл.

25 січня Марс - планета активності, сміливості, дій - входить у дванадцятий дом гороскопу. Марс може принести Водоліям поїздку за кордон, роботу вдома, вступ в якийсь закритий клуб. З 25 січня настає хороший період для того, щоби позбутися залежностей - нікотинової, алкогольної, наркотичної.

29 січня Венера розвертається в прямий рух, вона була ретроградною півтора місяця в 12-му домі гороскопу - Водолії щось закінчували, від чогось звільнялися, обмірковували. Можливо це був час реабілітації.

В кінці січня представники знака отримають прибуток, якого чекали, також може відкритися таємниця про нового знайомого.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти