Гороскоп на лютий 2023 року для Овнів: захист небес, прибуток і нові можливості

19 січня 2023, 05:32
У лютому представники знака почуватимуться так, ніби ангели їх оберігають і підштовхують в потрібному напрямку.
Гороскоп
Лютий буде прекрасним місяцем для Овнів, каже гороскоп 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Овнів. Всі планети будуть рухатися в прямому напрямку, тому лютий стане місяцем прогресу. Можна починати будь-які справи.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 5 лютого - повня в п'ятому будинку гороскопу Овнів. Це сектор радості, творчості, задоволень і любові до себе.

Можливо ви будете щось святкувати або підете на день народження, в ресторан, театр або на виставку, будете отримувати якесь естетичне задоволення. Також це будинок романів та побачень. Крім того, повня висвічує приховану інформацію. Не виключено, що 5 лютого відкриється таємниця, з'явиться ясність у стосунках.

12 лютого чекайте інформацію, що стосується вашої посади, роботи, бізнесу. Овни отримають прибуток за виконану роботу. Також представники знака стануть більш активними в соціумі, можлива зустріч з друзями або ви станете членом команди, кола однодумців.

16 лютого Овнам може наснитися віщий сон, ви отримаєте знак від Всесвіту або з потойбічного світу, сиідчить гороскоп. Інтуїція буде дуже сильною.

Крім того, 16 лютого - дуже прибутковий день. Астролог порекомендувала скласти план на майбутнє, може з'явитися нова мета.

Молодик 20 лютого звільнить в житті Овнів місце для чогось нового.

"Коли Місяць росте, можна починати все, що завгодно, тому що все буде рости. У вас тут якийсь пошук може бути, дослідження, занурення в якусь науку або спільна подорож", - розповіла астролог.

21 лютого Венера входить в знак Овна. Завдяки цій планеті представники знака будуть світитися і сяяти. Настрій покращиться, ви виглядатимете чудово.

Венера - це ще й гроші. Тож, з 21 лютого Овни можуть отримати прибуток або подарунок. З 21 по 28 лютого відкриються якісь нестандартні можливості. Варто приділити увагу собі - сходити в салон, до перукаря або косметолога, купити красиву річ.

В цілому, лютий буде прекрасним місяцем для Овнів. Представники знака почуватимуться так, ніби ангели їх оберігають і підштовхують в потрібному напрямку, резюмувала астролог.

Раніше астролог Влад Росс назвав головних щасливчиків 2023 року серед знаків зодіаку. У список потрапили лише чотири представники зодіакального кола - Телець, Діва, Скорпіон і Козеріг.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти