Астролог назвав щасливчиків-2023: на чотири знаки зодіаку чекає приголомшливий рік

23 грудня 2022, 09:12оновлено 23 грудня 2022, 10:15
19609
Найщасливішими людьми в новому році стануть Тельці. Також удача посміхнеться ще трьом знакам зодіаку.
Влад Росс, гороскоп 2023
Влад Росс назвав щасливчиків 2023 року / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс назвав головних щасливчиків 2023 року серед знаків зодіаку. У список потрапили лише чотири представники зодіакального кола - Телець, Діва, Скорпіон і Козеріг. В інтерв'ю Главреду експерт розповів, що кожному з них принесе рік Чорного Водяного Кролика.

Гороскоп для Тельців на 2023 рік

За словами фахівця, на початку 2023 року у Тельця буде складна ситуація. Але вже після 16 травня планета щастя, успіху, удачі та великих можливостей Юпітер увійде в цей зодіакальний знак і зробить Тельців найщасливішими людьми в новому році.

"Попри те, що в перші місяці року все буде робитися "зі скрипом", Тельця можуть підставити таємні вороги, їх можуть обдурити в грошових справах, після 16 травня у Тельця почнеться приголомшливий період, який принесе процвітання", - прогнозує Росс.

За його словами, все в житті Тельця в 2023 році буде добре. Порадує професійна сфера, особливо тих представників знака, які працюють у великих організаціях.

"На початку року в роботі будуть затримки, невизначені очікування, натомість матеріальна сторона порадує істотним зростанням доходу, особливо влітку. Особливо перед Тельцями, які народилися в 20-х числах квітня, відкриються приголомшливі можливості, на них чекає просто Клондайк", - свідчить гороскоп 2023.

Тельці, які перебувають у стосунках, вирішать взяти на себе відповідальність і нарешті укласти офіційний шлюб зі своїм обранцем або обраницею. 2023 рік - дуже сприятливий час для створення сім'ї.

У сімейних Тельців можливі серйозні конфлікти, які можуть привести до руйнування стосунків. Особливо напружений в цьому плані час – початок травня. Також Тельцю слід побоюватися складних ситуацій в жовтні, в період коридору затемнень.

Щодо поїздок і подорожей, які планувалися, Тельцю бажано до травня прибрати екстремальну складову: не займатися альпінізмом, не пірнати з аквалангом, не стрибати з парашутом.

Що стосується здоров'я, то Тельцю слід звернути увагу на стан нирок і водно-сольовий баланс організму.

Гороскоп 2023 для Дів

Особливо сприятливими для Діви стануть останні місяці 2023 року. Земна стихія Юпітера в знаку Тельця даватиме Діві просування, особливо в далеких поїздках, освіті, еміграції, сходженні на нові щаблі фінансової сфери. Плюс у Діви очікуються дуже суттєві матеріальні надходження.

"Діва - другий щасливчик 2023 року після Тельця. На Діву чекають великі подарунки долі та прекрасне фінансове становище. Діва зможе позбутися від стосунків, що її обтяжували, але при цьому знайти нових партнерів для спільної роботи або бізнесу", - розповів Влад Росс.

Діви, які не перебувають у стосунках, можуть раптом почати роман з кимось із найближчого дружнього оточення. Не виключені й приголомшливі службові романи. Будуть прекрасні перспективи для серйозних стосунків.

Що стосується стану здоров'я, то причиною його погіршення в 2023 році може бути лише малорухливий спосіб життя або перевтома на роботі. Це може спровокувати застійні явища в організмі. Щоб поправити здоров'я, потрібно не пити ліки, а поміняти свої звички, а саме більше гуляти, правильно харчуватися, не нехтувати процедурами по догляду за тілом.

У 2023 році Діві не рекомендується ризикувати грошима, особливо на початку року, інвестуючи в нові проекти. Потрібно потерпіти до травня. Якщо Діві обіцяють швидкий прибуток, то очікування, з великою ймовірністю, не виправдаються, а в березні-квітні є ризик збанкрутувати.

Поїздки та подорожі підуть на благо Діві й подарують не лише приємні враження, а й посилять активність, особливо в серпні-вересні 2023 року.

"У цей час справи йтимуть добре, і Діва почуватимеметься чудово і у фізичному, і в емоційному плані", - зазначив астролог.

Гороскоп для Скорпіонів на 2023 рік

Скорпіону 2023 рік принесе надихаючі перспективи, це буде дуже вдалий рік. На Скорпіона чекають захоплюючі пропозиції, які будуть сприйняті з великим ентузіазмом. Можливості перевірити свої сили і отримати незвичайні переживання будуть постійно супроводжувати Скорпіона впродовж усього року.

Матеріальна сторона життя порадує Скорпіона зростанням доходів, фінансовим благополуччям, можливістю збільшити свої фінансові надходження. Професійна сфера принесе Скорпіону дуже конструктивну конкуренцію. І він виграватиме в найскладніших ситуаціях, свідчить гороскоп 2023.

Деякі Скорпіони вирішать поміняти роботу, вийти зі звичного соціального контексту в спробі знайти себе в чомусь новому, і це буде виправдано. Скорпіону можна ризикувати в цьому році – успіх буде практично стовідсотковий.

В особистому житті на Скорпіона чекає виконання всіх бажань, обмін взаємними почуттями. Багатьом вільним від стосунків представникам цього знака 2023 рік принесе заручини, весілля, народження дітей. А сімейні Скорпіони, найімовірніше, переживатимуть чергову кризу в шлюбі, відчуваючи втрату ентузіазму та натхнення у стосунках. Кінцевий підсумок залежатиме в рівній мірі від двох – як від самих Скорпіонів, так і від їхніх партнерів по шлюбу.

Що стосується стосунків з найближчим оточенням, то тут Скорпіон перегляне свої прихильності й контакти, а також постарається позбутися токсичних для себе знайомств.

У плані здоров'я Скорпіону в 2023 році рекомендується тримати руку на пульсі, оскільки багатьом представникам знака може доставляти неприємності хвороблива реакція на місячні фази й атмосферні явища. Якщо є метеозалежність, то потрібно бути обережними, порадив Влад Росс.

Гороскоп 2023 для Козерогів

У першій половині року Козеріг буде опинятися в нетипових для себе ситуаціях.

"Коли земна логіка не буде працювати, доведеться згадати про інтуїцію. А для Козерога інтуїція дуже складна. Ті представники знака, які навчаться розуміти знаки згори, що посилає їм Всесвіт, матимуть шанси зробити свій рік досить успішним як в матеріальному, так і в духовному плані", - сказав Росс.

Сімейні та партнерські стосунки в 2023 році у більшості Козерогів будуть досить стабільними. Конфлікти і конфронтації попереднього року зійдуть нанівець, даючи можливість реалізовувати свої давні плани.

Приємні та перспективні новини в 2023 році чекають на Козерогів, які зайняті своєю кар'єрою, особливо найенергійніших представників цього знака зодіаку.

Фінанси і доходи особливо порадують тих представників знака, хто зайнятий у сфері будівництва та архітектури.

Дуже вдала хвиля в житті Козерога почнеться в другій половині 2023 року. Причому якщо Козеріг працює в команді, його доходи будуть істотно вищими. Індивідуальність Козерога в цей період не буде сприятливою.

"На жаль, дружнє оточення в 2023 році принесе безліч розчарувань Козерогам. Особливо це торкнеться чоловіків, частина яких неприємно здивує своєю безвідповідальністю, а частина – хитрістю й маніпуляціями", - попередив фахівець.

Поїздки та подорожі будуть досить вдалими, особливо за умови ретельного їхнього планування.

Що стосується здоров'я, то Козерогу в 2023 році рекомендується приділити увагу своїм легеням, які можуть постраждати в результаті переохолодження і вогкості. До застуд і алергічних реакцій будуть схильні практично всі Козероги протягом року, особливо навесні та восени.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Влад Росс розповів, що рік Чорного водяного Кролика буде найвдалішим та найпродуктивнішим для людей творчих професій, причому незалежно від їхнього знака зодіаку.

За словами фахівця, у 2023 році відбудеться відродження концертно-артистичної діяльності багатьох музикантів, співаків, акторів. Зокрема, можна очікувати в цей час відродження українського кіно.

Також Росс розповів, як на життя у 2023 році вплинуть чотири важливі затемнення - їхні коридори будуть з 20 квітня по 5 травня і з 14 по 28 жовтня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти