Капітуляція Росії і трибунал в Гаазі: астролог Росс розповів, що можуть принести затемнення в 2023-му

22 грудня 2022, 08:31
Як говорить Влад Росс, в 2023-му буде велике місячне затемнення 5 травня і ця дата може стати днем капітуляції і поразки Росії.
Росс, затемнення
Астролог Росс розповів, що можуть принести затемнення в 2023 році / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

Астролог Влад Росс розповів, як на людське життя в 2023 році вплинуть чотири важливих затемнення - їх коридори будуть з 20 квітня по 5 травня і з 14 по 28 жовтня.

"Перше сонячне затемнення буде відбуватися з напруженим впливом Плутона 20 квітня, в день народження Гітлера. Затемнення може принести серйозні зміни і кризи, які торкнуться великі маси людей. Особливо це стосуватиметься Російської Федераці. І саме у квітні там можуть трапитися бунти чи громадянська війна. Вісь затемнення - Овен-Терези - буде виділяти тему відносин з собою та іншими людьми. Для багатьох це затемнення покладе край складним і виснажливим відносинам. Для когось це стане новою сторінкою в житті, в розумінні себе і своїх справжніх бажань. На перший план вийдуть особисті трансформації. Якщо у вас були якісь ініціативи і амбіції, то цілком можливо поблизу цього затемнення вони будуть вириватися назовні з великою силою", - сказав він.

Потім, каже Росс, буде велике місячне затемнення 5 травня і ця дата може стати днем капітуляції і поразки Росії.

"5 травня нас чекає місячне затемнення, тобто в день народження Карла Маркса. У країні, де прижилося вчення Маркса, може трапитися щось страшне. Затемнення буде поблизу 9 травня, і ця дата може стати днем капітуляції і поразки Росії. У травні стане зрозуміло, що РФ остаточно і безповоротно програла цю війну. Це місячне затемнення на Урані вказує на несподівані різкі зміни, особливо у фінансовій сфері. Почне валитися рубль. Фінансова нестійкість буде серйозним чином позначатися на Росії. Це затемнення все ще утримує увагу на фінансовій осі Скорпіон-Телець і натякає на те, що ми повинні озирнутися назад у минуле. Ті зміни, які нас очікують поблизу даного затемнення, будуть логічним продовженням минулого, або ж нам доведеться дивитися в минуле і робити висновки. Тому краще всі свої грошові борги повернути до 5 травня", - сказав він.

Далі, стверджує Росс, 14 жовтня буде кільцеве сонячне затемнення. Як вважає астролог, саме в цей час може відбутися суд в Гаазі над російськими військовими злочинцями.

"14 жовтня нас чекає страшне кільцеве сонячне затемнення в 22-му градусі Терезів. Цей градус пов'язаний з дипломатією, символ його – два коні, які мчать. Це сонячне затемнення може відкрити новий коридор і надати нові фінансові можливості на осі Телець-Овен. Увага буде прикута до дипломатії, судів та юридичних справ. Ймовірно, в цей час відбудеться суд в Гаазі над злочинцями РФ", - вважає Росс.

Останнє затемнення в 2023-му, часткове місячне, вдарить в першу чергу по емоційним і імпульсивним людям.

"28 жовтня нас чекає часткове місячне затемнення на осі Телець-Скорпіон. Воно буде проходити за участю Марса, Меркурія і Юпітера. Це положення планет може вказувати на втрату синхронності в діях, бажаннях і потребах. Дії в цей час можуть не відповідати цінностям, а поспішність і імпульсивність цілком можуть привести до бід. У цей час не варто вкладати гроші, діяти зопалу, особливо в тому, що стосується фінансів, ресурсів і особистого здоров'я", - підсумував Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, Росс прогнозує, що в наступному році найкращим часом для інвестицій в нерухомість стане час у другій половині травня і далі. Також фінансовий гороскоп 2023 від астролога припускає, що наступний рік буде сприятливим для операцій із земельними ділянками.

Раніше астролог Влад Росс назвав небезпечні та напружені періоди у 2023 році. Згідно з його прогнозом, період 9-15 січня буде дуже стресовим. Складним періодом буде середина березня 2023 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти