Фінансовий гороскоп 2023: 3 тижні феноменального грошового успіху і кращий час для купівлі нерухомості

24 грудня 2022, 14:05
Час після 16 травня буде дуже вдалим для усіх проєктів, пов’язаних з нерухомістю і землею.
Влад Росс, финансовый гороскоп 2023, деньги
Фінансовий гороскоп 2023 від Влада Росса/ Главред, ua.depositphotos.com, kruto.online

Відомий астролог Влад Росс прогнозує, що наступного року найкращим часом для інвестицій у нерухомість стане час у другій половині травня і далі. Також фінансовий гороскоп 2023 від астролога передбачає, що наступний рік буде сприятливим для операцій із земельними ділянками.

Росс також назвав час, коли може закінчитися світова фінансова криза. Про це розповідає його гороскоп на 2023 рік.

"Ризиковані фінансові операції у 2023 році навряд чи виправдають себе, оскільки з 16 травня Юпітер розміститься в спокійному прагматичному знаку Тельця. У цей час закінчиться світова фінансова криза. Також після 16 травня будь-які інвестиції в проекти, пов'язані з нерухомістю і землею, будуть дуже вдалими і перспективними. Тому в 2023 році варто купувати нерухомість або земельні ділянки", – зазначає астролог.

За його словами, травневий перехід Юпітера з Овна в знак Тельця сприятиме відновленню будинків та інфраструктури. Також після цього переходу для України широко відкриються двері Євросоюзу і НАТО, прогнозує Росс.

"2-21 березня завдяки поєднанню Юпітера і Венери буде сприятливий період, коли удача у фінансовій сфері буде супроводжувати більшість представників зодіакального кола. У такий зоряний час варто відкривати різного роду фірми і компанії", – зазначає астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс назвав небезпечні і напружені періоди в 2023 році. Згідно з його прогнозом, період 9-15 січня буде дуже стресовим. Складним періодом також буде середина березня 2023 року.

Нагадаємо, Китайський гороскоп 2023 передбачає, що Деяким знакам східного гороскопу пощастить виконати давні бажання і випробувати щастя в любові. У гороскопі зазначається, яким буде Рік Кролика для кожного із знаків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти