Небезпечні і напружені періоди в 2023 році: гороскоп Влада Росса

21 грудня 2022, 10:40
Астролог Влад Росс спрогнозував, які періоди майбутнього 2023 року будуть особливо небезпечними і напруженими.
Росс, Астрологія
Небезпечні та напружені період у 2023 році: гороскоп Влада Росса / колаж фото УНІАН та https://ua.depositphotos.com

Як каже відомий астролог Влад Росс, небезпечні і напружені періоди в 2023 році потрібно буде відстежувати по пересуванню Марса по небосхилу.

"По руху Марса ми можемо зрозуміти, коли в 2023 році нас чекають складні напружені періоди, коли агресивна енергія цієї планети знайде вихід, коли нам потрібно бути дуже уважними до навколишнього середовища, настрою інших людей, до наших фізичних і психологічних станів. 9-15 січня Марс буде статичним. Цей час буде досить стресовим. Особливо напруженим цей період буде для російських громадян, яким оголосять про старт другої хвилі мобілізації. Зазвичай на розворотах Марса бувають дивного роду хвилювання, сплески агресії у людей і природи. І, звичайно, десь на складах боєприпасів в РФ знову буде "бавовна"", − сказав він.

Крім того, за словами Росса, складним періодом буде середина березня 2023 року.

"Статичний Марс - несприятливий час для починань, серйозних рішень і будь-якого екстриму. Тому 9-15 січня не варто організовувати ніякий бізнес. Також складним періодом буде середина березня 2023 року. Взагалі весь місяць може виявитися досить стресовим і поворотним, особливо у фінансовому плані. Марс буде досить агресивним і напруженим, тому в цьому місяці можливі напружені події. Але буде сприятлива ситуація в гороскопі нашого головнокомандувача Валерія Залужного - Юпітер з'єднається з Марсом, тому напружені події будуть, перш за все, в РФ, оскільки Україна піде у велику атаку і почне ламати зуби ворогові", − говорить він.

Активність Нептуна може спотворювати реальну картину того, що відбувається, є ризик бути кимось обдуреним. Однак при цьому можна буде обдурити і генералів армії противника. Далеко не вся інформація в цей час буде у вільному доступі. Можливі конфлікти, в тому числі на релігійному грунті. Не виключено, що буде відхід з церкви патріарха Кирила, каже Росс.

В цілому ж, каже астролог, небезпечних і напружених періодів в 2023 році буде кілька.

"Також у нас будуть напруженими кінець червня і початок липня. В цей час буде зберігатися тривожність, сповільняться багато процесів. Також можуть відмовляти гальма, особливо у поїздів, будуть падати літаки. Крім того, може статися якась велика техногенна катастрофа в РФ. У жовтні і в середині листопада буде Коридор затемнень, а також складні аспекти швидких планет, зокрема, Плутона. В черговий раз може бути викид агресії і напруги. У цей час можливі революційні настрої в усьому світі. У листопаді Марс встане навпроти Юпітера і Урана, а тому можуть змітатися правлячі режими, що може давати різкі несподівані події, раптові спалахи агресії, сварки, природні катаклізми, можуть бути землетруси, виверження вулканів", − підсумував він.

Прогнози Влада Росса

Раніше астролог Влад Росс розповів, що потрібно встигнути зробити в грудні 2022 року кожному знаку Зодіаку, щоб закласти фундамент щасливого життя в 2023 році.

Також Влад Росс назвав знаки зодіаку, під якими народжуються безстрашні воїни.

До того астролог заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти