Що потрібно встигнути зробити кожному знаку до Нового року – поради астролога

5 грудня 2022, 15:30
Астролог Влад Росс розповів, що потрібно поквапитися зробити кожному знаку зодіаку в грудні, щоб бути щасливим у 2023 році.
Астролог Влад Росс розповів, які справи потрібно встигнути зробити в грудні 2022-го всім знакам зодіаку
Астролог Влад Росс дав пораду, як уже зараз, у грудні 2022-го, закласти фундамент для свого щастя у 2023 році / Колаж УНІАН, ua.depositphotos.com

Щоб у новому році добитися успіху і бути щасливим, кожному знаку зодіаку в останній місяць 2022 року важливо встигнути завершити певні справи або почати нові. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог дав рекомендації, що повинен встигнути зробити до Нового року кожен знак зодіаку.

Овну до настання нового року важливо встигнути зайнятися психологією, проаналізувати свої думки, почуття і вчинки. Не будуть зайвими заняття парапсихологією і окультними науками.

Телець до 2023 року повинен встигнути розширити своє коло спілкування: знайти друзів, налагодити контакт із людьми, вступити в організацію або стати частиною колективу.

Близнюки повинні встигнути досягнути певних цілей, просунутися по кар'єрних сходах, піднятися на новий рівень успіху або підкорити Джомолунгму.

Раку до Нового року важливо з'їздити за кордон, якщо йому випаде така можливість. Якщо ж закордонна поїздка ніяк не можлива, то буде корисним помандрувати перед святами країною і відвідати ту точку, де Рак давно мріяв побувати.

Лев до початку 2023 року потрібно знайти сексуального партнера і зайнятися сексом.

Діва до Нового року повинна встигнути вступити в шлюб, якщо не зробила цього в попередні місяці року.

Терезам у році, що минає, важливо звернути увагу на здоров'я і вчасно вилікувати хворобу. Також до Нового року їм потрібно встигнути зробити ту операцію, яку вони давно відкладали. Може йтися і про хірургічну, і про пластичну операцію. Або ж – зайнятися спортом.

Скорпіону важливо до Нового року зайнятися творчістю або зачати дітей.

Стрільцю потрібно встигнути обзавестися власним будинком, землею або городом. Також важливо до Нового року відвідати родичів або батьків.

Козерогу до настання 2023 року необхідно встигнути обзавестися новими друзями і приятелями, з'їздити у відрядження та укласти важливі контракти, особливо грошові.

Водолію до Нового року потрібно вирішити свої матеріальні проблеми, а також так трансформувати свій бізнес або роботу, щоб зрештоюперед ним відкрилися якісь додаткові можливості. Корисним буде в останній місяць року, що минає, повернутися до старих перспективних проектів, здатних принести гарний прибуток.

Рибам важливо зайнятися самопізнанням, а також розпочати важливі довгострокові проекти. Рибам в останній місяць року, що минає, багато чого в житті можна трансформувати і створювати великі зміни. Завдяки цьому докорінно може перемінитися їхнє життя.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав детальний гороскоп на грудень 2022 року для всіх знаків зодіаку і розповів, для кого останній місяць року, що минає, буде вдалим, а кому принесе лише проблеми і неприємності. Крім того, Влад Росс спрогнозував, чи загрожує Україні тотальний блекаут, і чи буде світло на Новий рік.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти