Блекаут не за горами: астролог розповів, чи буде Україна зі світлом на Новий рік

3 грудня 2022, 12:12оновлено 4 грудня 2022, 10:38
Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший період, коли українці можуть надовго залишитися без електроенергії.
Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший період у плані ракетних ударів РФ по енергетичній інфраструктурі
Тотальний і тривалий блекаут Україні не загрожує – астролог Влад Росс / Колаж УНІАН, Wikipedia, megakoshka.ru

Україні не загрожує тотальний блекаут, коли вона буде змушена днями або тижнями обходитися без світла, але вже в найближчі дні дефіцит електроенергії буде близький до 100%. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За прогнозом астролога, найнебезпечніший період, коли Росія може завдати особливо сильних ударів по енергетичній інфраструктурі України, українці проживають вже зараз.

"Найбільша небезпека – в першій половині грудня, особливо поблизу повного Місяця 8 грудня, коли Місяць буде поєднуватися з Марсом – 7-8 грудня. Це найнебезпечніша точка для нашої країни. У ці дні Україна може бути "відключена" на 80-90%", – застеріг Влад Росс.

Однак, на думку астролога, "темні часи" для українців закінчаться в 20-х числах грудня – після входження Юпітера в знак Овна.

"Тож Новий рік ми в більшості своїй будемо зустрічати зі світлом. Хоча, з іншого боку, зі свічками теж романтично – можна економити електроенергію і не вмикати світло", – зазначив Влад Росс.

Крім того, складаючи більш довгостроковий прогноз для України, астролог наголосив, що повний і тривалий блекаут їй не загрожує.

"Я не бачу, що наша країна буде абсолютно відключена, знерухомлена і знеструмлена. Але небезпечний період буде, причому в найближчі дні. А далі у Росії просто можуть закінчитися ракети великої дальності, а поставки балістичних ракет з Ірану заблоковані", – вважає Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, коли ЗСУ звільнять лівий берег Херсонської області, підійдуть впритул до Криму, а хід війни остаточно буде переламаний на користь України. Також Влад Росс передбачив, коли буде звільнений Крим і повернеться під юрисдикцію України.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти