Гороскоп 2023: астролог назвав щасливчиків року Чорного Водяного Кролика

22 грудня 2022, 10:25
Влад Росс заспокоїв українців, які переживають, які події розгорнуться в Україні в новому році та чим закінчиться війна.
Влад Росс, гороскоп 2023
Влад Росс розповів, кому пощастить найбільше у 2023 році / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Новий 2023 рік Чорного Водяного Кролика вже не за горами. Астролог Влад Росс прогнозує, що наступний рік буде найбільш вдалим і продуктивним для людей творчих професій, причому незалежно від їхнього знака зодіаку.

У 2023 році відбудеться відродження концертно-артистичної діяльності багатьох музикантів, співаків, акторів. Зокрема, можна очікувати в цей час відродження українського кіно, розповів Влад Росс в інтерв'ю Главреду.

"2023 рік дозволить втілити надії та плани, пов'язані з мистецтвом винаходу, зробити цікаві перспективні відкриття в науковій сфері, знайти популярність і завоювати авторитет", - зазначив фахівець.

Росс також поспішив заспокоїти українців, які з побоюванням підходять до 2023 року, оскільки переживають, які події розгорнуться в Україні та чим закінчиться війна.

"Скажу одразу: Україна точно переможе у війні, в цьому можна навіть не сумніватися", - запевнив астролог.

Нагадаємо, астролог Влад Росс також розповів, як на людське життя в 2023 році вплинуть чотири важливі затемнення - їхни коридори будуть з 20 квітня по 5 травня і з 14 по 28 жовтня.

Як повідомляв Главред, нумеролог ігор Мехеда вважає, що дата 22.12.2022 може показати людству "світло в кінці тунелю" та наблизити перемогу у війні.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти