Дата 22.12.2022 наблизить перемогу України: нумеролог пояснив, чого чекати від шести "двійок"

22 грудня 2022, 04:49
22 грудня має "розсіяти туман" та сприяти тому, щоби "хаос став перетворюватися на порядок".
Нумерлогия
"Кінця світу" 22 грудня 2022 року буде, вважає Ігор Мехеда / Фото ua.depositphotos.com

Дата 22 грудня 2022 року містить шість "двійок". Минулого разу, коли так відбувалося - 22.02.2022 - запустилася фатальна низка подій, що призвели до повномасштабного вторгнення Росії в Україну та масштабних стихійних лих. Нумеролог Ігор Мехеда вважає, що 22.12.2022 може показати людству "світло в кінці тунелю" і наблизити перемогу у війні.

Наскільки ймовірним є російський наступ на Київ, читайте в матеріалі Астролог розповіла, в які дати велика імовірність атаки ворогів на Київ.

Мехеда нагадав, що перед дзеркальною датою 22.02.2022 нумерологи попереджали, що ця дата відкриває якісь дзеркальні врата, а людство переходить зі старого світу в новий, "і цей перехід буде пов'язаний з масштабними катаклізмами", передає Obozrevatel.

"Але багато подій, що відбулися після 22.02.2022, не очікували ні вчені, ні аналітики, ні містики. Вони сталися раптово, несподівано, та їх майже ніхто не міг передбачити. Ментальний світ занурився в хаос, все стало як в тумані", – сказав нумеролог.

Мехеда вважає, що саме дата 22.12.2022 повинна "розсіяти цей туман" і сприяти тому, щоб "хаос став перетворюватися в порядок". Люди, які не бачили виходу з ситуації, зможуть усвідомити, що світло в кінці тунелю все ж таки є.

"Кінця світу" не буде

Нумеролог також прокоментував повідомлення про черговий "кінець світу", який нібито може статися 22 грудня 2022 року.

"Деякі ЗМІ знову розганяють паніку про те, що 22.12.2022 настане кінець світу. Нібито так сказала Ванга. Ні, не прийде. Але якщо раптом і настане, то це буде кінець старого світу і початок нового. Після 22.12.2022 ситуація з початком нового світу буде висвітлена, чітка і буде доступна розумінню", – вважає він.

Що обов'язково потрібно зробити 22 грудня 2022

22 грудня має важливе значення, оскільки слідує за вкрай важливим з астрологічної точки зору днем зимового сонцестояння 21 грудня.

22.02.2022 можна загадувати бажання, причому дозволено просити не лише про особисте, а й про більш глобальне.

"Наприклад, наблизити перемогу, пом'якшити зиму, створити імпульси для економічного зростання тощо", – сказав нумеролог.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресорки не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти