Астролог розповіла, в які дати велика ймовірність атаки ворогів на Київ

21 грудня 2022, 16:11
Астролог Світлана Буянова зробила прогноз для України на зиму і весну і розповіла - наскільки ймовірний російський наступ на Київ.

ВСУ, Астрологія
ВСУ, Астрологія / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com

Найнебезпечнішим періодом для України (це стосується і можливого повторного наступу російських окупантів на Київ, буде час з другої половини січня і аж до середини березня. Саме такий астрологічний прогноз опублікувала астролог Світлана Баунова на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"У другій половині лютого і в березні, згідно з прогнозом України, знову піде основний напружений аспект, який затягується на 2022-2023 роки, що говорить про інтриги, закулісні ігри і обмани, пов'язані з військовими діями. Нас можуть знову почати вмовляти на переговори, затягувати поставки зброї, вести переговори за спиною України про якісь власні інтереси. Це дуже неприємний аспект, з яким ми стикаємося вже не вперше [...] Чи говорить вся ця когорта напруженостей про новий наступ на Київ? Мені сказати складно, але я допускаю таку ймовірність, дивлячись на прогноз", − розповіла вона.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти